tirsdag den 9. august 2011

DahliaSå er der endelig ved at komme gang i de sidste to Dahliaer. Desværre har jeg forlagt pakkerne de var i, så jeg kender ikke deres navne. I år har jeg kun 4 forskellige, jeg plejer at have mange flere.

P.S. Har jeg fortalt at jeg glæder mig til havebesøg senere i dag? ;-)

7 kommentarer:

 1. flotte geoginer, havebesøg ??? hvem,hvad,hvor - jeg er nysgerrig ;)

  SvarSlet
 2. Anne Justs Have i Hune, jeg bor ikke langt derfra, men har aldrig været der. I dag skal det så være og jeg GLÆDER mig. Især efter jeg nu har billeder fra andre havebloggere som har besøgt haven denne sommer.

  SvarSlet
 3. Rigtig god fornøjelse, og jeg glæder mig rigtig meget til at høre din vurdering og se mange billeder... ;o) Det ser jo også ud til at Nordjylland er det eneste sted man kan finde tørvejr idag, så det skal nok blive godt :o)

  SvarSlet
 4. Mange tak Fru Friis. Kameraet er pakket :-)
  Solen skinner fra en blå, næsten skyfri himmel, og hvad bedre er her er næsten ingen vind.
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 5. Smukke dahlier :-) Jeg har bestemt mig nu - jeg skal have dahlier til næste år og så må jeg finde en løsning på overvintringsproblemet!
  Det bliver spændende at se og læse om din tur :-)

  SvarSlet
 6. Man kan nu ikke altid regne med at der er de blomster i pakken, som der er billed af. Jeg købte fire forskellige dahlia'er til en stor murbalje - og der var ihvertfald ikke nogen hvid imellem, men der er altså en hvid plante i baljen.... pyt, det gør ikke noget - de andre er mørkerøde, så de ser ikke så værst ud sammen, det var værre hvis den var gul.

  SvarSlet
 7. @Susanne selvfølgelig skal du det, de er SKØNNE :-)

  @Sussi så er det nok ikke mig der er ved at være tosset, for husker ikke at det var dem her jeg købte... men skidt, de er skønne og som du siger. Det havde været værre hvis der havde været en gul i mellem.

  Mange hilsner Mette

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...