tirsdag den 9. august 2011

Et fantastisk sted!

Kringle og kaffe i kaffehuset, mens haveplanen studeres. Har vi nu set det hele?

Så var det jo idag at jeg skulle på havebesøg i Anne Justs Have. Sikke et sted... tror bare jeg vil lade billederne tale (næsten) for sig selv..Billeder fra Anne Justs Galleri


SUPER lækker gangsti/bro til Lysthuset
Skovpavillionen, så lækkertDetalje udenfor Orangeriet

Ateliet/Orangeriet

Camouflage af to toiletdøre, sikke en detalje.

De "to gamle" var også med. Min søde mor og hendes mand. Tak for en dejlig tur. KNUS!

8 kommentarer:

 1. Tak for rundvisningen, en spændende have ;)

  SvarSlet
 2. Åhh skønt, nu fik du også vist nogle af de billeder vi andre ikke fik med. Godt at høre at du også havde en god oplevelse, det er næsten svært andet uanset hvordan det har været tidligere.
  Hyggeligt at hilse på dine forældre og på kringlen som jeg aldrig nåede at smage... ;o)

  SvarSlet
 3. Tak for jeres kommentarer :-)

  Det er vist meget typisk for mig, at det er fotos af detaljer fra haven jeg kommer hjem med, men synes nu også det var svært at tage billeder af bede, så man rent faktisk kunne se det ordentligt. Det duer mit mobilkamera ikke til.

  Synd du ikke nåede at smage kringlen, den var lækker mums...

  SvarSlet
 4. Det er bare en fantastisk have. Jeg besøgte den for et par år siden, da jeg var på ferie Blokhus, og det er det jeg husker fra ferien :-)
  Fine billeder med fine detaljer.

  SvarSlet
 5. Hej Anne-Mette
  Har været lidt rundt på din blog - hyggeligt :-)
  Overvintring af Georginer - jeg foretrækker det gamle navn - som Camilla Plum skriver så lyder Dahlia som et trusseindæg;-)
  Følgende virker fint for mig - når de er gravet op bliver de lagt på aviser i kælderen et par uger til jorden er tør og kan rystes af. De sorteres og lægges i flamingokasser med låg. Kasserne sættes udenfor hele vinteren - i en kældernedgang. Når der trues med mere end et par frostgrader, så lægger jeg et par tæpper over kasserne. Hvis der bliver mere end 10 gr frost bliver kasserne sat ind i kælderen - og kommer så ud igen når temperaturen stiger. Det har fungeret fint i snart 10 år. Eneste problem er at der skal bruges flere og flere kasser :-)
  Ang. frø - Isabella Smith kan være meget inspirerende men det er dyrt - både frø og forsendelse. Prøv at se på primafroe.dk - stort udvalg, fornuftige priser og billig forsendelse. Og nej - jeg er hverken ansat eller får procenter, er bare en tilfreds kunde, som gerne vil dele mine erfaringer med jer ;-)

  Hilsen Figarine

  SvarSlet
 6. Forstår din begejstring søde Anne-Mette :o)

  Fantastiske detaljer du fremhæver.......har endnu aldrig været der.....men tro mig den der toiletdør vil jeg holde øje med når det bliver min tur :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 7. FANTASTISK sted, var der i starten af september, en fuldstændig magisk oplevelse at ankomme i tusmørket :-)

  moppeloppe.blogspot.com

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...