tirsdag den 15. maj 2012

Aftens fangst og en smuksak i haven


En hurtig runde med mælkebøttefjerneren på ca. 10 min i går aftes gav denne fangst.

Rigtig dejligt, selvom det kun er en brøkdel af de gule klatter i plænen som det gik ud over. Mindre skønt er så alle de huller uden græs det efterlod.... Må vist ty til Toxan igen i år, det hjalp gevaldigt sidste år.På min aftenrunde opdagede jeg at nogen af de tulipaner jeg satte nede bagerst i haven er disse smuksakker. De hedder Angelica og er da slet ikke til at stå for, jeg håber jeg kan huske til efteråret at jeg skal have sat nogle flere af dem.13 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke.
  God høst du fik af fanden´s mælkebøtte.

  SvarSlet
 2. Jeg gider heller ikke mælkebøtterne i år, kan jeg mærke, ikke fordi de vi sådan set har voldsomt mange, men det kan man jo hurtigt få, hvis man ikke gør noget ved det. Jeg tror, jeg skal have fat i noget toxan.

  SvarSlet
 3. Det kan rigtig godt betale sig lige at tage 10 min. engang imellem med mælkebøttejernet. Så kan det hurtigt blive til noget. Det burde jeg også gøre, men jeg har simpelthen så meget der skal ordnes, at jeg kan mærke jeg skal passe på jeg ikke går hen og bliver stresset. Og det er jo ikke meningen med havearbejde vel? ;-D
  Hvor er det dog nogle dejlige smuksakker du har der bagerst i haven. Dem forstår jeg sørme godt du gerne vil have nogle flere af i din have.

  Marianne :-D

  SvarSlet
 4. Hej Anne-Mette.Kan se at du har meldt dig hos mig.Det er jeg glad for.
  Har også meldt mig hos dig.Som ny skal man lige lære
  alle at kende.Glæder mig til at følge din blog.
  Skønne tulipaner.gælder om at nyde dem,snart er de væk.
  Har også lige indkøbt en mælkebøtteoptager.Håber den
  er effektiv.Hilsen Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
 5. ... hvor er det en lækker lille lyserød sag, Anne-Mette.

  SvarSlet
 6. Enig med Ulla den er meget fin din Angelica

  SvarSlet
 7. Hej. Jeg er også enig med Ulla. Angelica må jeg også have fat i!

  SvarSlet
 8. Rigtig gode billeder af den fine Angelica.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 9. Ja, de mælkebøtter er fast arbejde. Men hvis du gør det hvert år, så kommer du næsten af med dem. Jeg taler af erfaring :-) Jeg gjorde det at jeg puttede noget kompost og pottemuld i en spand, og så mixede jeg græsfrø op i. Jeg smed en håndfuld ned i hvert hul fra mælkebøtterne og trådte på det med foden. Og i løbet af et par uger har det nye græs dækket hullerne, så der ikke kan komme mere ukrudt i dem.
  Dine Angelica er virkelig skønne. Jeg kan godt forstå at du vil have flere af dem :-)

  SvarSlet
 10. Mindre mælkebøtter flere Angelica :)

  SvarSlet
 11. Det kan være at man skal overveje sådan et mælkebøttejern, men jeg skal vist have orlov fra arbejdet hvis jeg skal have en mælkebøttefri græsplæne... så jeg prøver at leve med det. Ellers en god idé Hanne i Haven har, for der bliver hurtigt bare pletter.

  SvarSlet
 12. Stemmer også på flere Angelica'er :)

  SvarSlet
 13. ......jeg må vist også hellere igang med mælkebøtterne snart ;0) Skønne tulipaner - de lyserøde står mit hjerte nært.....de kan gøre mig helt blød i knæene ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...