onsdag den 13. juni 2012

Fanget af og i travlhed...


Jeg har travlt lige for tiden. Mange spændende opgaver på job og meget at se til på privatfronten. Travlheden mærkes både på bloggen og i haven, man er nødt til at skære ned de steder man kan for at undgå stress! Heldigvis er jeg blevet god til at acceptere at man (læs: jeg) ikke kan nå det hele...


Ukrudtet i haven gror STÆRKT lige nu. Hvorfor skal det have så travlt, altså! I går nåede jeg lige knap en time i "det gule bed" det trængte...


Efter havearbejdet var det tid til et bad og da jeg stod og kiggede ud af havedøren på badeværelset opdagede jeg at solen skinnede og mine klatrehortensiaer er ved at springe ud, hvor er de fine synes i ikke?


Jeg håber i bærer over med mig en tid endnu, jeg når at læse lidt med en gang i mellem, men når desværre ikke altid at få lagt en hilsen. Samtidig vil jeg også sige TAK for alle jeres hilsner i mit indlæg ang. blogtræf. Jeg ved det jo godt, men.. ja... det føles lidt som om mange af jer kender hinanden så godt og så synes jeg det er lidt svært. Jeg håber jeg får samlet mig mod en dag :-)

11 kommentarer:

 1. Jeg kender alt for odt det der med ikke at nå at blogge også. Efterhånden er jeg bare begyndt at springe på, når tiden er til det uden undskyldninger og så håbe på, at ingen opdager min fraværelse.

  Hvor er det en skøn udsigt du har. Har du heller ikke naboer på de andre sider ?

  SvarSlet
 2. I disse dage læse jeg også overfladisk med nogle steder, og vil ikke kommenterer fordi jeg så bliver grebet af det ene og det andet spændende, og pludselig er der gået en time igen. Og se så hvad der sker! Nu sidder jeg alligevel her og kommenterer fordi dit indlæg ramte mig.
  Jeg tror faktisk ikke der er ret mange der kender hinanden, måske de (vi) kommer til det hen af vejen, men det er hverken sikkert eller et krav. Fællesskabet består blot i den fælles haveinteresse og som alle andre steder i verden, så klikker nogen bedre sammen end andre, og lige pludselig har man en ny ven ;o) Men arbejde, familie og de "rigtige" venner skal jo også passes, så det hele er en balance. Næste gang du har tid, lyst og mulighed for at deltage i et blogtræf, så på med vanten og afsted. Efterlys nogen på bloggen at køre sammen med, jeg lover dig at der ikke bliver stille i bilen. :D

  Skøn hortensia iøvrigt! Haveknus fra mig :o)

  SvarSlet
 3. Hej Anne-Mette - at blogge er jo ikke en sur pligt, men en hyggelig ting, som man selvfølgelig skal dyrke i det omfang, man har tid og lyst. At man så bliver grebet af det, som Fru Friis også nævner, er jo en anden sag. Jeg bruger tit lidt tid på at læse med rundt omkring hvor det lige falder for, hvis jeg er lidt træt og trænger til at sidde og slappe af. Satte jeg mig foran TV'et, ville jeg nok falde i søvn...

  Jeg håber også at du vil overveje at komme med til blogtræf en anden gang. Det er ganske vist lettere grænseoverskridende, men super sjovt at få hilst på nogle af dem, man "skriver" meget sammen med.

  ... både din hortensia og blåregnen i Zoo er da helt uovertrufne :)

  knus Ulla

  SvarSlet
 4. Hej. Din hortensia ser rigtig smuk ud og jeg kender også godt til at have travlt. Jeg forsøger at være lidt mere i nuet, så jeg ikke ærgrer mig for meget over ting, jeg ikke når. Jeg synes, det er hyggeligt at blogge og slapper af ved det. Jeg tror , jeg har det ligesom frøken Anemone. Jeg falder også altid i søvn foran fjernsynet. Der sker lidt mere, når man ligesom "kommunikerer" her i haveblogland! Vi har lige været til 60 års fødselsdag i en have og det var koldt. Vi måtte tage strikketrøjer og jakker på for at holde varmen. Jeg håber godt nok sommeren er lige om hjørnet.

  SvarSlet
 5. Jeg er også ret vild med hortensiaerne :-) Har planer om at plante nogen op af det plankeværk vi har bag stalden.

  Ang. plantemarkedet og blogtræf, så ville H.J. godt med, men havde han ikke haft lyst, var jeg kørt alene.
  Det er fint, hvis man kan finde nogen at følges med, men jeg har gennem mange år valgt at deltage i forskellige ting, uanset om jeg har haft nogen at følges med eller ej. Jeg har valgt, at det ikke skal være en begrænsning for mig at tage afsted alene, og alle steder hvor jeg er kommet, har der altid været nogle søde mennesker jeg kunne få en lille snak med. Når der er fælles interesser, så er det som regel ikke så svært komme i snak :-)


  Hvis du har lyst, håber jeg du overvinder dig til at tage med engang :-)

  SvarSlet
 6. Kære Anne Mette

  FLOTTE KLATREHORTENSIAER - og tillykke med selverkendelsen og roen med ikke at kunne nå alt... Det er sjovt at følge med når du skriver - uanset frekvensen. Så tak for det og for de skønne billeder. Som du måske husker har jeg også plantet en del nye klatrehortensiaer, og de gror også lystigt. Det er en skøn plante. Hav det godt.

  Mange hilsner
  Stinne

  SvarSlet
 7. Klart at man ikke kan nå det hele - og netop at blogge skulle jo gerne være en lyst og en glæde og ikke en sur pligt. Så man må da vælge ind imellem. Selvom jeg er efterlønner og burde have en verden af tid, så har jeg da også andre ting at gå op i, og så må man jo prioritere.
  Jeg var så overrasket, da vi var på Samsø, for jeg kendte kun Marianne fra den Helbredende, og alligevel faldt vi i snak lige med det samme, som om vi var gamle venner.
  Men det er det, at man har samme interesse, der gør, at man kan mødes og tale.....og (her taler jeg for mig selv) ikke er til at stoppe igen!
  Så jeg håber, at du vil deltage i et blogtræf engang, for det er så herligt at tale med ligesindede.

  SvarSlet
 8. Hej Anne-Mette
  Det hele er vist sagt i den sag, men i hvert fald skal du ikke stresse med bloggene for så går det hyggelige jo væk. Det er bedre, at du tager en tørn i din have, det virker afstressende og kan være ganske meditativt.
  Kunne du og Birgitte ikke slå jer sammen næste gang, der skal være blogtræf, så har du da en at følges med. Birgitte har ikke bil, så det kunne jo være dejligt for hende at komme af sted sammen med dig. Som alle siger, der skal nok blive masser af snak i bilen på turen syd på.
  I øvrigt tror jeg I næsten er jævnaldrende og nordjyder begge to eller bor i Nordjylland.
  Der er nok et helt år til næste gang, næsten for I skal jo til Samsø i maj :o)
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 9. Hej Anne-Mette
  Se det var et indlæg, som jeg selv kunne have skrevet. Der er nok at se til på jobbet og i familien, bloggen ligger lidt stille fordi tiden er knap, klatrehortensiaerne i min have er ved at springe ud, og så er glæder jeg mig til blogkaffe hos Signe i august, men er samtidig hamrende usikker på, hvad det nu er for noget.
  Kort sagt, du er overhovedet ikke alene, og jeg tror, vi er mange, der nok skal kigge forbi din blog, selvom du ikke er lige så aktiv i sommerhalvåret.
  VH Nina

  SvarSlet
 10. Fuldstændig enig med alle de andre herlige kvinder. Ville ønske jeg kunne skrive at min klatrehortensia også blomstrede. Det gør de ikke - de 3 jeg købte til plantemarked i Kolding, står og venter på at én eller anden (altså mig selv) får malet det skur de skal plantes op ad ;-)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 11. Jeg kan kun bifalde de andre kommentarer. Jeg synes også at ukrudtet vokser vildt hurtigt, og jeg har slet ikke tid til at blogge. Vi må alle prioritere, og det er hundesvært, når man vil det hele ;-)
  Jeg ved ikke om det er nemmere en frostkold mørk januardag, hvor man er nød til at bestille frø og surfe rundt på have-relaterede sider, for ikke at ende i en vinterdepression over, at man ikke kan komme i jorden ;-)

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...