søndag den 26. februar 2012

Forår under neglene..


Lagde hårdt ud i gummisko, havehandsker og trillebør kl. 10. Jeg fik klippet næsten alle staduerne ned, der er nogle enkelte der venter. Det er jo vildt som som der er gået totalt forår i jorden.

Mange af mine stauder er i fuld gang, bl.a. staudelatyrus, mælkeklokke, røllike, fredløs, lodden løvefod, Sankt Hans urt, liljer, høstanemoner og mange flere. Håber af hensyn til aller de fine små skud at forårs vejret holder ved.

Overalt i haven blomstre vintergækker og krokus i mange farver. Tulipaner og påskeliljer stikker også små buttede skud op.

Til gengæld har jeg endnu ingen blomster i juleroserne - stadig kun knopper, og der er heller ingen skud fra pæonerne. Men jeg håber da på at det nu kun er et spørgsmål om tid.

22 kommentarer:

 1. Det ser dejligt forårsagtigt ud. Mine krokus har ikke engang knopper endnu... Men vejret har været skønt idag, så nu må de da snart komme ud af starthullerne.

  SvarSlet
 2. Er selv lige kommet ind fra haven. Har også været hele vejen rundt og klippet stauder ned. Der kom meget til syne. Skøøøøn søndag..

  SvarSlet
 3. Hvor er dine krokus dog skønne, jeg er vild med den gule farve. Det har i sandhed været en fantastisk forårsdag i dag, hvor er vi heldige, at det ikke var en dag, man skulle på arbejde.
  Dine juleroser skal nok snart folde sig ud, min har også været længe undervejs, men står i fuld blomst nu.

  SvarSlet
 4. Hej Anne-Mette jeg tror vi er mange, der har nydt det flotte solskin i dag, og så på en søndag. Skønne forårs billeder ;o)

  SvarSlet
 5. Hvor bliver man bare glad af at se alle dine krokus. Hurra for foråret :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 6. Skønne krokusbilleder!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 7. Det har virkelig været en dejlig forårsdag i haven. Håber at det har hjulpet på humøret efter bedroller katastrofen!
  God Søndag
  Pia

  SvarSlet
 8. Ja det har været en skøn forårsagtig dag. Min påskeklokker er heller ikke i blomst endnu, men de har store fede knopper.

  SvarSlet
 9. Dine krokus er godt nok langt fremme, mine er ikke sprunget ud endnu. Men hvor ser det skønt ud:-)

  SvarSlet
 10. Ja er det ikke skønt at komme igang. Sikke fine krokus. :-)

  SvarSlet
 11. Det er godt at se at du kede dig ikke efter "katastrofe" igår.

  SvarSlet
 12. dejlige billeder. Mine pæoner er så småt begyndt at komme frem. Nogle af juleroserne er også fremme. De er så smukke ;)

  SvarSlet
 13. Hej. Her hos os kommer der også meget op af jorden nu. Sikke mange fine forårsplanter du har. Jeg læste med stor interesse dit indlæg fra i går, hvor er det en spændende plan, du har tegnet. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med i arbejdet. Læste også det med bedrollerne, det var virkelig synd, håber du kan redde rigtig meget!

  SvarSlet
 14. Hvor er det nogle dejlige solskins-krokus du viser billeder af :-) Så langt er mine godt nok ikke endnu. Jeg har heller ikke hverken juleroser eller pæonskud, men jeg er sikker på at vi nok snart skal få dem at se begge to.

  SvarSlet
 15. Dejlige billeder af dine krokus :-)

  SvarSlet
 16. Det er guf du viser i dag... billeder af FORÅR... mums :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 17. Hold da op, det er da vildt så langt alt er fremme hos dig :o)

  SvarSlet
 18. Sikken nogle skønne billeder, hvor er de gode. Sidder her og bliver helt i forårshumør på en meget mørk morgenstund. Skønt.

  Her er det heller ikke så langt fremme endnu, men det kommer nok.

  SvarSlet
 19. Hej Anne-Mette
  Har netop tilmeldt mig din blog. Har også læst nogle af de gamle indlæg. Håber sandelig I får bugt med jeres vandproblemer. Det var da noget så trist at se de stakkels blomster i vand til anklerne...
  Du har en dejlig blog og jeg glæder mig til at læse nærmere om din planlægning af haven...
  VH
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lena

   Velkommen på min blog. Håber du synes om at "være her" Jeg håber også at vi snarest får løst problemet med vandet, det er et mareridt.

   Kh. Anne-Mette

   Slet
 20. ....og det er ikk enoget dårligt sted at have forår ;0) Det har været helt fantastisk og tænk at vi i år kan have haven forårsklar indne vi når til marts......det er da fantastisk :0)

  Skønne krokus.....mine er lidt sløve og viser endnu ikke kulør - men det kommer ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 21. 1000 TAK for alle jeres SKØNNE kommentarer. Jeg ville gerne svare hver enkelt, men desværre er tiden lidt knap i dag. Så jeg vil hellere bruge tiden på at få læst dagens indlæg på alle jeres blogge :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...