lørdag den 7. januar 2012

Nyopdagede skønne aurikler

Billede lånt fra Claus Dalby
Jeg har brugt eftermiddagen på, at læse og surfe internettet tyndt for info om aurikler. Indtil i dag har jeg aldrig brudt mig om dem, men pludselig så jeg dem i et helt ny "lys" da jeg, i dag var ude og handle.
Der så jeg de smukkeste mørke primula. Mig hjem og igang med at søge og jeg fandt et indlæg hos Claus Dalby

Billede lånt fra Claus Dalby

Meget pudsigt er det at min handymand er igang med at bygge det, Claus Dalby kalder et 'Primulateater' Jeg tænkte bare der var pænt og praktisk med noget på væggen på vores terasse, men det kan da godt være at jeg skal overveje om det så ikke er der mine aurikler skal bo.

Billede lånt fra Claus Dalby

10 kommentarer:

 1. Det ser da godt ud med sådan et 'Primulateater'. Det kunne da være at man skulle bygge sig sådan et i år.

  SvarSlet
 2. he-he.. glæder mig trods alt at du ikke har brudt dig om dem indtil nu. Jeg har nemlig slet ikke set lyset i dem endnu, men hvem ved om det sker en dag. Det er ihvertfald sket med andre planter, så hvorfor ikke også dem. Sjovt at man sådan kan ændre mening lige pludselig. Spændende om du får dit primulateater... (skal det ikke vandes i en uendelighed??)

  SvarSlet
 3. Når du nu er nyforelsket i et primulateater, skal du da ha et!
  Skipper

  SvarSlet
 4. Primulaerne er da meget søde, men noget teater skal jeg ikke have. De må stå ude mellem det andet i skoven.

  SvarSlet
 5. Jeg synes også at CDs primulateater er hyggeligt, men jeg ville heller ikke få vandet dem, så det duer nok ikke her :-)
  Men ja, det er mærkeligt som man kan skifte mening om planter og blomster med tiden.

  SvarSlet
 6. Primulaer skal jo vandes meget, så noget teater ville jeg heller ikke ønske. Men det ser da fint ud, og det er min datter, der har åbnet mine øjne for primulaer. For jeg var egentlig heller ikke så vild med dem, men jeg er åbenbart til at flytte, nu synes jeg de er meget søde.

  SvarSlet
 7. Oh - jag blev tårögd när jag såg din vackra trädgårdsbukett och läste inlägget. De vackraste blommorna är ju de egna från trädgården... härligt och fint.

  Tack för att du länkade och delade med dig at ditt finfina!

  Kramar från Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 8. Jeg tror i har ret i at det bliver noget bøvl med at vande.
  Mit 'aurikleteater' var som sagt egentligt ikke beregnet til noget bestemt. Måske nogle få blomster og så ellers nogle af alle de sten om dimser som jeg går og finder og så noget levende lys. Jeg må se hvad jeg finder på.

  SvarSlet
 9. Primula er smukke, men jeg har bare ikke heldt med dem. Jeg får dem nok ikke givet nok vand.

  SvarSlet
 10. Aurikler er skønne på deres helt egen gammeldags facon. Har du nogensinde været i Kiekeberg (v. Hamborg) på forårs-plantemarkedet? Der er SÅ mange aurikler at vælge imellem. Sidste år besluttede jeg, at 2012 skal være mit aurikel-år, så jeg kan næsten ikke vente til april med at komme afsted.
  (2011 var i øvrigt mit viol-år!)
  God søndag

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...