tirsdag den 10. april 2012

Status på bedrollerprojektet :)


Jeg må lige give jer en status på bedrollerprojektet. På trods af mit "lille" uheld ser det ud til at være en succes med såning i bedrollers. Der er nogle ting som endnu ikke er spiret bl.a. Violfrøstjerne og Hostaer som jeg ellers havde glædet mig rigtig meget til. Håber endnu på at de kommer selvom det måske begynder at se lidt sort ud.

Endelig blomstre mine perlehyasinter, de har stået med de lange slaskede grønne blade siden i sommers, så jeg synes nu også det er på tide at det begynder at komme nogle blomster. De står rundt i kanten af hele mit rododendronbed, og jeg kan se at der i år kommer mange blomster så jeg vil prøve at dele dem og flytte dem lidt rundt i haven.

19 kommentarer:

 1. Dejligt at se, det alligevel bliver til noget,Anne-Mette. Jeg blev ked sammen med dig. Nu glædes jeg. Og sender en guldsmed med tålmodighed til dig, hvorind du bor.

  Aftenhilsner (har lige været ude og plante to små træer, jeg har fået af min mor (Rosenmandel og prydkirseøbær) samt nogle syrener, jeg har arvet.

  Knus fra mig

  SvarSlet
 2. Nej hvor ser det godt ud Anne-Mette. Der er da virkelig sket noget i dine bedrollers. Desværre har jeg heller ikke held med violfrøstjerner og hvis det trøster, er vi flere bloggere, hvor lige netop violfrøen ikke vil!

  SvarSlet
 3. Det var altså smart, det med de bedrollers..... Ikea - here I come!!!

  Og som Bente skriver, er du ikke alene om at ville "knække koden" til de der violfrøstjerner.... har overgivet mig, og købe en ved gartneren, når han har dem, og så kan jeg jo forsøge mig med nogle af disse frø.

  God dag :0)

  SvarSlet
 4. Det var da dejligt at se. Havde så ondt af dig, da de tiltede i blæsevejret. Ser ud som om rette jord og frø er havnet i samme seng.. ;)

  Ville også gerne høre løsningen på vilfrøstjernesåningsmysteriet !!

  SvarSlet
 5. Sikke en masse små pus. Det bliver spændende at følge dem hen over sommeren.

  Jeg kan iøvrigt heller ikke få Violfrøstjerner til at lykkedes. De ser ellers så smukke ud, så det er ligt ærgerligt.

  SvarSlet
 6. Hej Anne-Mette
  Velkommen hjem fra ferie.
  Hvor ser det godt ud med dine spirer. Det må da siges at være et vellykket forsøg.
  Der er også ved at være spirer i de fleste af mine egne i plastkasserne. Men hostaer, purpursolhat og digitalis har endnu ikke vist sig over jorden.
  VH Nina
  PS. Hvad er det for fine planter i de runde urtepotter yderst til venstre på det øverste billede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina

   Dem yderst til venstre er stokroser, jeg såede dem i et bed sidste efterår og tænkte at de nok godt kunne bruge lidt varme og beskyttelse. De bliver plantet ud her i weekenden håber jeg.

   Slet
 7. Det ser godt ud med alt det der er spiret :-D
  Du skriver dine Hosta ikke er spiret endnu. Prøv at stille dem ind ved stuetemperatur så skulle der gerne ske noget. (Håber jeg da)Held og lykke med dem.
  Ha´en god dag.
  Forårs hilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 8. Det ser slet ikke så tosset ud endda :)Smart nok med bedroller, men hold da op hvor skulle jeg have mange til mine 111 forskellige frø :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyh... Ja det ville slet ikke du. 111 forskellige er godt nok mange, hvordan får du plads til dem når de skal prikles?

   Slet
  2. Det er heller ikke nemt :D Jeg har borde ovenpå borde og hylder og gulvene er fyldt op -KAOS :D

   Slet
 9. Det ser ud til, at det lykkes godt, det var da dejligt.
  Hostaerne kommer i løbet af 14 dage mener jeg, selv jeg er lykkes med dem, violfrøstjerner har jeg ingen erfaring med. Tror jeg såede nogle ude i efteråret, men de kommer ikke op.

  SvarSlet
 10. Det ser rigtig godt ud.
  Smart med de bedroller.

  Kh Margrethe

  SvarSlet
 11. Hvor er jeg glad for at høre, at det er sådan en success for dig med bedrollerne :-) Især efter det dumme uheld i stormen.
  De ser rigtigt sunde og fine ud, dine frølinger. Jeg tror sagtens at både hosta og violfrøstjerne kan nå at spire i løbet af den næste måneds tid. Men jeg synes også godt at du kan prøve at flytte dem indenfor i varmen, hvis du har plads. Jeg har sået Akelejefrøstjerner, og de var først ude i nogle uger og så ind i varmen, og de er spiret flot.

  SvarSlet
 12. Hej. Jeg er også glad for at se, at du har succes med såningen efter dit uheld. Det er faktisk ret fantastisk, sikke mange spændende planter du får nu. Jeg tror, du skal være tålmodig med violfrøstjernerne. Jeg såede mine i efteråret og de har stået ude i det uopvarmede drivhus og for ca. 3 uger siden begyndte de at spire. Du kan tro, jeg blev glad. Så jeg tror, at dine nok skal komme, men der går nok lidt mere tid. vedrørende hostafrøene, så har jeg ikke selv erfaring med dem.

  SvarSlet
 13. Godt du ikke gav op da det så aller sortest ud... for det ser da ud til at lykkes helt godt med dit projekt :o)
  Fortsat go vind med frølingerne... eller det er måske lidt forkert at sige go vind i lige netop din situation... men du ved hvad jeg mener ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 14. Hvor ser det dog godt ud.
  Jeg skal i gang med at så de første frø en af dagene. Første gang jeg skal fosøge at så inden for.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 15. Det ser jo drømme dejligt ud mad alle de nye planter til haven ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 16. Det ser ud til du har fået styr på kaosset - dejligt. Har sået stauder udendørs i flamingo kasser med plastik over, men hos mig er det kun ca halvdelen der er kommet op allerede, og heller ingen violfrøstjerner endnu. Vi må væbne os med endnu mere tålmodighed ;)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...