mandag den 8. august 2011

Havenisse og Cosmos


Hi hi må lige vise jer ham her. Han hedder Bertus og er fra Holland. Selvom han er en havenisse, må han ikke komme ud i haven. Han er ikke særlig stor og man kunne nemt komme til at vælte ham. Istedet står han i vinduet i bryggerset og kan derfra kigge ud i haven og holde øje med hvem som kommer og går. Er han ikke SØD?

Kan man andet end blive i godt humør?


Stolt Kavaler, Rose Bonbon
Denne smukke Cosmos har jeg selv sået fra frø i foråret. Den skulle være vinterhårdfør, men lad os nu se. I beskrivelsen står der at det er en helt ny kavaler, der danner de mest fantastiske dobbelte pink blomster. Mine er desværre ikke nær så fyldige som dem der er vist på frøposen, desværre for de er godt nok smukke.

I morgen skal jeg for første gang på havebesøg i Anne Justs have i Hune. Mere om det i morgen...

5 kommentarer:

 1. Hej Anne-Mette.....tusind tak fordi du kiggede forbi og for din kommentar....altid hyggeligt på denne måde at få et kig ind i nye haver :0)

  Jeg er sikker på du får en helt fantastisk tur til Hune i morgen......husk badetøjet om vejret vil :0)

  Dog er jeg ret tvivlende om du skal forvente at din Rose Bonbon er vinterhårdfør - i hvertfald ikke i DK.....men den er villig til at selvså sig - ellers er det utrolig let at samle frø fra den og sprede på ønskede steder.....lidt senere på sæsonen skal de nok blive mere dobbelte end lige i starten :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 2. Rigtig god tur imorgen - jeg er helt sikker på, at du får en dejlig haveoplevelse :-)

  SvarSlet
 3. @ Velbekomme og tak i lige måde. Jeg tror du har ret mht. om min Kavaler er hårdfør, frøene er fra england, måske har de en mildere vinter end os. Jeg glæder mig til de bliver mere fyldigere, for synes ærlig talt de er lidt "fesen" når nu de skulle være store og fyldige.

  @ Tak Susanne, glæder mig også helt vildt. Bor ikke langt derfra, men har ikke været der før så det bliver SPÆNDENDE :-)

  SvarSlet
 4. Hmm jeg bange for, at nogen har bildt dig noget ind med Cosmea 'Rose Bonbon'... Svjv er den en hha - half hardy annual, altså en et-årig. Har selv denne dejlighed og min er fyldt på samme måde som din.

  Håber du har haft en dejlig dag i Hune!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. @ Zep, ja jeg er nok blevet snydt eller har læst forkert. Jeg vil prøve at tage frø og så må jeg så den igen næste år, den er nu rigtig fin.

  P.S. Havde en dejlig dag :-)

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...