onsdag den 27. februar 2013

Forår i går - vinter i dag....


I går havde vi det skønneste solskinsforårsvejr, desværre varede det ikke ved. I dag har frosten, disen og tågen igen overtaget. Hele dagen har haven været indhyllet i hvidt, heldigvis ikke sne men rimfrost. Bevares det ser da også flot ud, men jeg længes nu alligevel efter dage som i går.

På min lille rundtur fandt jeg Æblelundens første krokus, den er ikke sprunget helt ud endnu men mon ikke den gør det en af de nærmeste dage.


5 kommentarer:

 1. Helt enig Anne-Mette
  Jeg vil også hellere have dage som i går. Til gengæld er det sjællændernes tur til at få solskin i dag, de havde tåge i går. Selv i vores lille land, kan vi ikke få solskin alle på samme tid.
  Kh
  Lisbeth
  Vi krydser fingre for sol i morgen og de næste dage

  SvarSlet
 2. Uha ja, vi har haft den smukkeste forårsdag her på Sjælland - sådan en hvor den indre havetosse for alvor rører på sig og får lyst til at springe omkring som en kåd ko efter en vinter i stalden. :o) Men smukke billeder er det du har taget.
  mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 3. ja den ene dag tror man på forår den næste er det vinter, idag har vi haft en anelse forår , godt nok koldt , men en snert af forårsfornrmmelser,,,, :-)

  SvarSlet
 4. Tak for de smukke rimfrosne billeder.
  Nu må foråret godt komme.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 5. dejlige flotte stemningsbilleder ;)

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...