mandag den 16. juli 2012

Den falske Netto-rose

Jeg købte i foråret 2 sølle roser i Netto. Virgo hedder de og farven skulle være sart gul. De var begge lidt medtaget (men også billige)

De fik en kærlig behandling med saksen, lidt god rosenjord, en kop gødning og et par pift med den giftige gift fra Frankrig (de er ikke sarte dernede, for det er stærke sager)

Jeg har gået og kigget til dem, for det så heldigvis ud til at min redningsmission lykkedes.

Begge er plantet i mit gule forhave bed, hvor de står mellem de gule natlys. I dag sprang den første knop endelig ud. Undskyld mig men ligner den en sart gul rose?

Nej vel! Godt nok snyder billedet, faktisk er den pink, som i sukkerchok pink (ikke at det gør sagen bedre)

Jeg har nu googlet rosen Virgo, for at finde ud af om det var mig der havde taget fejl. Det var det så ikke, men da jeg søgte på google, lærte jeg at køber man roser i Netto, så er det 'Lykkepose' roser.. Man aner ikke hvad man får. Én havde købt 42 stk. hvor det kun var de 5 der rent faktisk var hvad de udgav sig for at være.

Normalt er jeg ikke sart, men den her kombination går altså ikke, så i morgen skal jeg ud med greben.


Til gengæld kan jeg glæde mig over Chinatown, som kvittere med fine sart gule roser. Er den ikke yndig?Dagen i dag blev tilbragt med mor og svigermor i IKEA. 6 timer brugte vi derude! Ved udgangen solgte de stauder, men de var altså noget dyre med dem. Jeg havde ellers udset mig digitalis i 3 forskellige farver, men de kostede 99,- stykket. Det ville jeg ikke betale. Så var det bedre med Lavendlerne, dem solgte de en kasse med 15 stk. for 60,- så sådan en kasse købte min mor og jeg hver.

10 kommentarer:

 1. Wauw ... der er ellers knald på farverne :-)
  Gule natlys er skønne ... suk ... mine sommerferier har altid været fyldt med natlys, både i sommerhus- og bedsteforældrehaver. Det er vist på høje tid, at jeg får indført natlys i haven. Eller "klokken 8 blomster" som de hed hele min barndom.
  KH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke om det går at sende dem, men det kunne jo komme an på en prøve. Jeg har MANGE og jeg kunne jo prøve at grave nogen op og sende til dig. Interesseret? så send evt. en SMS på 29174089 med din adresse. Lykkeds det ikke så er det bare ærgerligt :-)

   Kh. Anne-Mette

   Slet
 2. ... åh, vær nu lidt frisk... nej, det går selvfølgelig ikke med den farvekombination. Ofte er det nok sådant noget, man kan løbe ind i med de billige planter i discount butikkerne, men ofte viser det sig jo at være OK - så vi må lige have indstillet forventningerne derefter. Kan den ikke komme til at pynte et andet sted i haven?

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes jo ellers nok jeg plejer at være frisk, men der må være en grænse og den her er altså lige frisk nok. Jo bestemt, den får en anden og bedre plads. Har jo plads nok at tage af ;-)

   Kh. Anne-Mette

   Slet
 3. Tak skal du ha, der er godt nok knald på farven ;o). Jeg har også købt billige supermarked roser i år, de fik også anden farve end lovet, men vi får nok hvad vi betaler for ;o) så det må vi huske til næste år, selv om det er let at lokkes når prisen er lav ;o)

  SvarSlet
 4. Hej Anne-Mette,
  Ja Netto roser kan være en overraskelse.
  Ville også selv grave den op, men nogen gange bliver det så ikke..
  Min gule Chinatown står faktisk i det røde bed i baggrunden. Er dog så glad for den at den ikke er flyttet.
  Den trives så godt hvor den står. Var også en Nettorose der var købt som orange. Men sedlerne var byttet om.

  SvarSlet
 5. Det samme siger jeg, nettoroser går jeg langt uden om. Min Chinatown er mere gul end din, den er også købt i Netto. Din ser fin og sart ud.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. hahaha, den har jeg også være på.... Lykkeposen fra netto. Jeg købte en clematis der godt nok var en celmatis men ikke den med det navn der fremgik at pakken. Men den står endnu og er meget grovillig ;)

  SvarSlet
 7. Gode billeder.
  Man må da sige, at du har fået nogen med farver på.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 8. Jeg er holdt med at købe blomster i Netto er blevet snydt for mange gange. Så jeg har lært det.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...