mandag den 10. december 2012

Projekt juletræ

I weekenden fik vi hentet juletræ. Som regl kører vi til Frederikshavn og henter juletræet på Knivholt. Der er julemarkede og rigtig god stemning. I år kom der også et TV hold forbi, så gemalen (og mig) fik vores "10 sec. of fame" lørdag aften.  TV-Nord (indslaget kommer ca. 8 min og 20 sekunder inde i udsendelsen)

I hele den ene længe er der fyldt op med de lækreste boder, både med pynt, bjæsk, sødt og trævarer. Det er jo ikke alle mænd, der synes det er lige fedt, så til dem var der indrettet en speciel parkering hvor der serveres lokal øl.


Foruden julemarkede er der også åbent ind til udstillingen, det var ikke meget vi nåede at se. Min ryg gjorde at vi var nødt til at kører hjem igen :-(5 kommentarer:

 1. Hvor der det hyggeligt ud!!!

  Og den parkering er da ikke den værste at lokke med (når først juletræet er bundet solidt til bilen;0)). Åh, bliver helt varm om hjertet ved fotos og beskrivelse - elsker jul uden plastik og stress, men med hygge, varme, nærvær og juledufte til langt op over skorstenen.

  Vi har en tradition om at tage til Rosendahl, en gård ved Hornbæk. Noget at den samme tone. Her er der også pynt, gløgg, æbleskiver, varm kakao og flammende bål, så man genvinder varmen ned i tæernn, mens heste, grise, gæs, ænder, kaniner og andet kan beskues og måske klappes.

  Og så har de de smukkeste træer. Åh, håber vi når det næste wekkende - igår gjorde sneen det umuligt for os...

  Mange julehilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 2. way for et marked,,, dejligt når juletræet er i hus,,,, vi har også fået vores hjem ❤

  SvarSlet
 3. Hej Anna-Mette.Det ser vel nok hyggeligt ud.
  Skønt selv at hente sit eget juletræ.Og den mande-parkering
  er jeg sikker på er populær.
  God dag Jette

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder.
  Hvor ser det hyggeligt ud.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 5. Hej. Næe, hvor ser det hyggeligt ud. Vi har endnu ikke fået et juletræ, men vi må snart se at få det gjort!

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...