onsdag den 19. december 2012

De stakkels fugle

De stakkels fugle skal ikke lide nogen nød her på Æblelunden. Gamle (hjemmebagte) burgerboller monteret med rød snor er mums for alle vores fjererede venner. Vi har ikke tidligere haft fugle her på Lunden, jeg tror de har været skræmt af alle maskinerne herude, vi bor jo i et nybyggerkvarter og indtil nu har der altid været nogen der er igang med at bygge.


Status på helbredet er at jeg stadig er sygemeldt, det er hårdt men desværre nødvendigt. Jeg var på arbejde i dag nogle timer for at deltage i nogle møder og nu har jeg bare ONDT. MR scanning er først d. 15. januar så først derefter finder jeg ud af hvad der er galt og hvad der skal ske.

7 kommentarer:

 1. Lækker fuglemad med frø på :-) God bedring. Det er svært at være sygemeldt i lang tid ...

  SvarSlet
  Svar
  1. ser godt ud med lidt til,fuglene også ,,,,, rigtig god bedring

   Slet
 2. Jeg skulle lige finde ud af, at få kassen til kommentarer frem! Det gøres ved at trykke på datoen!

  En rigtigt god bedring til dig og held og lykke med din scanning. Ja vores sygehusvæsen rider ikke den dag de sadler, og det kan vi takke alle de sparerunder indenfor vores sygehusvæsenet for!

  Et lille surt opstød, når det så er sagt, så er det da en god idé, at bruge tørre boller og andet brød. Med en klat fedt i midten og lidt fuglefrø og det bliver en himmerrigsmundfuld.

  SvarSlet
 3. God bedring Anne-Mette.

  Vi har også først fået småfugle i haven i år. Det har altså taget seks år, før de fandt frem. Indtil da har vi haft måger, krager og skader ... KH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh ja krager og skader har vi også i hobetal! Men dem prøver jeg at undgå at fodre. Måger har jeg et yderst anstrengt forhold til, det er den klammeste og ondeste fugl der findes.

   Slet
 4. Øv hvor er det træls for dig at skulle blive ved med at være syg. Jeg håber på en snarlig bedring, og at de finder ud af, hvad der er galt med ryggen og får behandlet dig.
  Jeg har forstået at du bor i et helt nyt kvarter, så måske er det derfor, I ingen fugle har haft, så er der ingen steder at gemme sig for rovfuglene.
  God bedring og god jul
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. God ide at bruge brød på denne måde :) Vi boede også i et nybyggerkvarter for en 5-8 år siden, men nu er buske og træer efterhånden groet godt til og det hjælper på fuglelivet og så selvfølgelig at man fodrer både vinter. God bedring med ryggen.

  Ulla

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...