søndag den 25. november 2012

Tidlig julehygge :-)


I år er jule startet tidligt på Æblelunden. I går fik vi nemlig granguirlanderne op på huset. De 3 vinduer her er ind til vores køkken. 

Guirlanderne sidder også på den anden side af huset rundt om vores 2 dobbelt terassedøre. Jeg skal se om jeg kan få taget et ordentligt billede, når vi igen får tørvejr.







P.S. Husk at jeg på lørdag udtrækker en heldig vinder blandt mine faste læsere på min anden blog: 

17 kommentarer:

 1. Hold da op! Så kan jeg vist godt pakke sammen med mine lyskæder ... Hvor er det overbevisende flot. Går og overvejer om jeg skal binde en enkelt lille guirlande af noget gran vi har liggende. - Men jeg kommer altså ikke op på jeres niveau :-) - Og så var jeg ikke opmærksom på at du har endnu en blog. Jeg kikker lige inden for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi Nana, jeg er sikker på at det også ser super hyggeligt ud hos dig.

   P.S. Velkommen som læser på min anden blog. Jeg har tilmeldt mig hos dig tidligere, men nu synes jeg ikke at det virker så jeg har forsøgt igen :-)

   Slet
 2. hold,da. helt op ,det ser hyggeligt ud ❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lige til at komme i julestemning af <3

   Slet
 3. Flot ser det ud, vi begynder først på fredag og i noget mindre målestok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth

   Vi skulle altså også have ventet, men nu havde vi lige tid og så kunne jeg altså ikke vente med at tænde det, men det er godt nok lidt tidligt.

   Slet
 4. Åhh hvor ser det fint ud, perfekt udsmykning til et træhus ;O)

  SvarSlet
 5. Ser bare så hyggeligt ud. Lyser godt op i mørket.

  SvarSlet
 6. Hej Anna-Mette.Det ser superhyggeligt ud med alt det lys her i den mørke tid.
  Og kan se at i ikke kommer til at fryse i vinter med alt det brænde.
  God dag Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Jette :-) Ja vi får varmen 2 gange i år, for brændet skulle stables og nu har det vist sig at det er skåret i et mål som ikke passer i vores brændeovn... :-(

   Slet
 7. Wauh, en super flot og hyggelig løsning til jeres hus. Har du selv bundet dem, eller er de af den nemme slags?? Det er ihvertfald ikke til at se..
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. De er af den nemme slags :-) Jeg køber lidt hvert år på tilbud. Vi har dem også på den anden side af huset. Jeg skal lige se om ikke jeg kan komme afsted med at tage et billede. Det er jo nemt når man bor i et træhus, for de er sat op med kroge som sidder året rundt.

   Slet
 8. Det ser smukt og julet ud og er ikke spor for tidligt når nu det er sådan en kedelig mørk november for tiden. Vi skal altså også have fundet vores frem, men det er ikke helt i din målestok :)

  SvarSlet
 9. Hej. Nej hvor ser det smukt ud. Det er meget bedre end bare diodeledninger. Det ser rigtig julet og og lidt a la Disney. Jeg blev helt i julehumør af at se din pynt!

  SvarSlet
 10. Hvor ser det hyggeligt ud.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...