søndag den 21. oktober 2012

Havedag i regnvejr

I dag fik endelig taget lidt hul på vinterklargøring af haven. Min søde mor og hendes mand kom forbi og gav en hånd med. Desværre var vejret ikke med os så det var en klam fornøjelse. 

Heldigvis gav vi den GAS så vi nåede hele skovbedet, rododendronbedet, bålpladsen og det meste af vejen rundt langs hækken.

I skovbedet er der begyndt at komme mange tuer med Forglem-mig-ej. Nogen af dem blomstre endda, det er da helt tosset er det ikke?
Rododendronbedet ved indkørslen

Bøgehækken langs med vejen

Det trekantede bed

Vores 3 æbletræer12 kommentarer:

 1. Det bliver altså pludselig meget mere overskueligt, når der "ankommer" flere hjælpende hænder. Skønt at I nåede så langt trods et træls vejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det hele bliver altså bare MEGET nemmere, så trods vejret nåede vi rigtig langt. Vi kunne dog godt snart tænke os lidt tørvejr. Jeg kan slet ikke huske hvornår vi sidst har haft en dag uden regn.

   Kh.

   Slet
 2. Hej Ja vi døjer godt nok med det vejr her i Nordjylland, man kan blive helt misundelig på dem ovre på øen. Dejligt du kom så langt, jeg har desværre langt igen, men håber at kunne nå en masse i næste uge, de lover trods alt lidt bedre vejr, så må vi se om det holder stik.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har også læst og kigget misundeligt på dem der har sol og 20 grader, det har vi ikke set noget til. Jeg håber også jeg kan nå lidt videre i næste uge eller weekenden. Jeg har stadig over 100 tulipanløg der skal graves ned.

   Kh.

   Slet
 3. Lækkert at komme et stykke vej med oprydningen.Fine billeder fra haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie, ja det var skønt at komme lidt videre.

   Kh.

   Slet
 4. Det er godt med gode hjælpere, så går det hurtigere. Men misundelig på vejret, det kan jeg godt forstå I er. Her er det gråt men heldigvis også rimeligt stille og ingen regn.

  SvarSlet
 5. Det var dejligt med hjælpere ... har de tid må de gerne kigge her forbi ;0)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare godt ud - skønt med en hjælpende hånd eller 4. Og jeg håber vejret bliver lidt mildere stemt overfor jer på fastlandet, for havearbejde er altså bare sjovere i tørvejr og måske ligefrem solskin.
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 7. Hvor har i været gode :-) Det ser godt ud, og hvor må det være godt at være klar til vinteren.

  SvarSlet
 8. Ih hvor har I arbejdet. Så kan en ny uge begynde med god samvittighed.
  Dejlige billeder af efterårshaven.

  SvarSlet
 9. Hvor ser det fint ud. Det er dejligt at gå vinteren i møde, når arbejdet er klaret.

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...