mandag den 29. oktober 2012

Frøhøst - et eksperiment


Jeg har høstet fra af mine lupiner (Noble Maiden og Pink Fairy) samt Katost (Zebrina) Jeg har aldrig prøvet det før så jeg er spændt på at se om det kommer til at du.

Jeg høstede frøene forleden og har dem nu til at stå til tørre. Jeg går ud fra at bælgen på lupinen selv skal åbne sig så frøene falder ud, så jeg venter og går og kigger til dem e gang i mellem.

Især Pink Fairy vil jeg gerne have flere af næste år, den dufter skønt og er noget mindre og tættere end de andre lupiner.


6 kommentarer:

 1. Hej Anne Mette
  Det er spændende om frøene bliver gode. Der er mange, som gerne vil have frø fra min gule lupin, men der er kun grønne bælge på, og jeg er bange for, at de ikke når at blive modne. Dine ser rigtige ud, så mon ikke du får frø af dem.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Det skal nok blive godt. Zebrinaen har jeg også høstet, de ligger så fint i rundkreds frøene, og er lige til få ned i posen. :o)

  SvarSlet
 3. Spændende projekt at samle frø, det er jeg også blevet lidt bidt af. Det er sjovt at høste sine egne frø, og man kan jo også bytte sig til nogle nye og spændende, fra folk med samme interesse! Lise Lotte fra Påfuglens Hemmelighed er jo en ren haj på det område!

  SvarSlet
 4. De er nogle sjove skabninger sådan nogle frøstande :o)
  Held og lykke med det, når tid kommer :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 5. Der går altså lidt sport i frøsamlingen - så pas på, du bliver hooked ;-) Jeg har fået samlet mange flere end jeg kan bruge selv eller bytte mig ud af. Men en skøn hobby :-)

  SvarSlet
 6. Hvis du nu er smart så put lige frøkapslerne af lupinerne i en papirspose. Når de åbner sig springer frøene af pokker til :) :) eller du kan også godt selv åbne dem, men husk de springer. Held og lykke med det. Det skal nok blive godt. Du har fat i det rigtige. Det bliver spændende og høre om dit projekt.

  Mange havehilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...