søndag den 13. maj 2012

Buket-miks-mask..


*SUK* jeg har gjort det igen... Jeg bliver bare aldrig god til at få blomsterne til at passe sammen i en velkomponeret buket. Mit LIV er i farver, mit HJEM er i farver og min HAVE er i farver. Jeg elsker alle farver og har både gule, orange, blå, pink, lilla og ja nærmeste alle farver i haven. Alle sammen mere eller mindre heldigt placeret i forhold til hinanden.
Heldigt at jeg synes en buket SAGTENS kan bestå af både gule, lilla, blå og pink blomster. Jeg synes den er pæn og så længe jeg kan gå ud af terassedøren og plukke løs, så bliver jeg bare glad i låget uanset om farver og blomster matcher og det er for mig det vigtigste. I dag skal vi fejre fødselsdag så i dag skal buketten på fødselsdagsbordet :-)


God søndag til jer alle derude i BLOGLAND :-)

8 kommentarer:

 1. Sådan skal det lyde!

  God fødselsdag.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Sejt at du har sådanne blomster at klippe af. Jeg synes at det er en super smuk buket!

  SvarSlet
 3. Syntes også du er sej ;) jeg kan nemlig ikke nænne at tage blomster fra haven.
  God FØ´S DAG :)

  SvarSlet
 4. Godt at du bare kan plukke løs, og du selv er glad for buketten, det er det vigtigste. Hvis du gerne vil lære noget om farvesammensætninger, kan jeg anbefale dig at gå til akvarelmaling til vinter. Det er sådan jeg har lært det.

  SvarSlet
 5. Det er en skøn buket - fuld af glæde og fødselsdag ;o)
  Synes ikke du behøver forklare/undskylde at du elsker farver og knald på.......det er jo lige netop det der gør haveblogland så eventyrligt, at vi ser alle mulige haver.
  Det ville altså være dødens pølse hvis alle haver og buketter var "tone i tone" og designede til fingerspidserne.
  Selv elsker jeg at få planterne til at "spille godt sammen" - men endnu mere elsker jeg at haven og naturen, giver pokker i det hele og overrasker mig .o)

  SvarSlet
 6. Kenzo har jo også fuld knald på farverne :o) Det skal ikke altsammen være afstemt og tone-i-tone. Jeg syntes det det er en fin buket. Der er fuld fart på :o)

  SvarSlet
 7. Jeg synes at det er en skøn buket. Fyldt med farve og glæde, en rigtig forårsbuket :-)
  Jeg fik en rigtig shocking pink buket af mine piger idag, for de ved at jeg elsker den farve. Så du har en fælle i mig :-)

  SvarSlet
 8. Det er da en skøn buket :O) Alt godt fra haven kalder jeg sådan blandede buketter :)

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...