lørdag den 18. februar 2012

Jeg er ingen robot....

Måske er det bare mig der er en klumrian, men jeg synes godt nok det er svært at tyde de koder som findes på nogle blogge.

Jeg kan rigtig godt lide at lægge en kommentar rundt omkring når jeg læser, men hvor er det svært når man skal tyde koder og skrive mærkelige ord....jeg opgiver nok en gang imellem og surfer videre, uden at få lagt den hilsen som jeg gerne ville.

Jeg har ikke helt regnet ud om det er noget blogspot slår til automatisk, men beder inderligt om at give mig besked hvis kodekludderet også findes på min side. Så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at ændre det.

Rigtig god weekend til jer alle og nå ja vi er jo nogen som har vinterferie i næste uge :-)

18 kommentarer:

 1. Oh, då är vi två :-) Håller med dig, det är för jobbigt, man har varken tid eller tålamod till detta. Det är inget som bara kommer av sig själv dock, man bestämmer själv om man vill ha ordverifiering eller inte. Finns under fliken inställningar --> Kommentarer.

  Kram

  SvarSlet
 2. Hej Anne-Mette
  Jeg tjekker lige ...
  VH Nina

  SvarSlet
 3. Og nej ... der skulle ikke skrives koder :-)
  Hvis du vil gøre mig den store tjeneste at tjekke kommentarfeltet på min blog for koder?
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina
   Jeg har tjekket din blog og der var kode-robot halløjet slået til :-(

   Slet
  2. Hej igen
   Med hjælp fra Lisbeths blog tror jeg, at jeg har knækket koden :-) Jeg måtte ind forbi den gamle grænseflade på blogger. Men nu krydser jeg fingre for, at kodekravet er fjernet.
   Tak fordi du lige fik skubbet tilstrækkeligt til mig, til at jeg fik øje på problemet.
   VH Nina

   Slet
 4. Vi er tre :-)
  Man kan selv slå det til og fra, som Anna skriver. På dansk hedder det 'Kommentarmoderation', og man skal indstille den til 'aldrig', hvis man vil af med det. Det behøver du dog ikke, for her er der heldigvis ingen krav om mærkelige bogstavkombinationer for at kunne lægge en kommentar :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 5. Meget generende med de koder. Jeg mister lysten til at lægge en kommentar og det er jo ærgerligt. Håber sørme ikke den er sat til hos mig, det må jeg lige tjekke. Og her er der også en der har ferie i uge 8 ;) Så skal der slappes af.....

  SvarSlet
 6. Det er superdejligt, at man kommentere hos dig OGSÅ uden at have en konto, men bare med navn/webadr.
  Der rigtig mange blogs, man ikke kan det, og så surfer man videre.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
 7. Jeg har lige gentaget mit indlæg fra januar måned, håber at folk går ind og kigger på det og ændrer det som skal ændres. Mange er trætte af at skrive og så kommer der ingen kommentarer. Det er ikke et problem her hos dig Anne Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en god ide Lisbeth og er glad for jeg ikke er den eneste der synes at der er noget kludder med de der koder .

   Slet
  2. Hej! Anne Mette
   Velkommen ovre på min blog,hyggeligt. Nu vil jeg selvfølgelig snuse rundt og se hvad du skriver af spændende ting på din blog ... ....
   Nej vi er ikke robotter og det er smadder ærgerligt at man ikke orker at sidde og stave sig igennem de underlige totalt utydelige ord man skal skrive for at få lov til at sende en lille hilsen. Nu ved jeg ikke helt om problemet er ovre på min blog, jeg håber det ikke ........

   Slet
 8. Godt at få taget emnet op igen, for det er godt nok irriterende med de dersens mærkelige ord... og så da især efter der er kommet to ord der skal bekræftes...
  Jeg skulle ha slået det fra på min blog, men sig lige til hvis det ikke er tilfældet ikk??? :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 9. Enig.... der er ikke altid nemme at læse ....
  så væk med dem ;0)

  SvarSlet
 10. Jeg er enig i ALT!! Prøver bare lige at skrive en besked for at se om der kommer "robot-beskeder" hos dig...

  SvarSlet
 11. åhhhh.... hvor var det dejlig nemt!! Tak for det, håber det er samme oplevelse hos mig selv.
  Fortsat god regnvejrslørdag c",)

  SvarSlet
 12. Godt at vi får talt om dette igen, der er jo ingen robotter her...

  (hmmm.... gad vide om det er et problem hos mig, sig lige til hvis det skulle have ændret sig.)

  SvarSlet
 13. Hej Anne-Mette. Altså jeg har det også og kan simpelthen hverken fatte det eller tyde ordene. Hmm jeg må prøve og jeg ved fælles hjælp kan få det fjernet. For jeg bliver nemlig helt smidt af når jeg prøver og så kan jeg starte forfra med at skrive.

  Så hvis der er nogle der vil prøve hos mig også, så prøver jeg lige og ændre på min side også.

  Mange hilsner Lise Lotte

  SvarSlet
 14. Jeg fjernede min for længe siden. Og jeg føler mig som noget af en idiot når jeg gentagende gange ikke har kunnet tyde kodeordene og skal starte forfra! Og så sker der det at man ikke får skrevet i de mange dejlige blogge som findes!!

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...