lørdag den 3. marts 2012

Før & efter udsigt, samt en rundtur i "baghaven"

Siden vi flyttede på Æblelunden har vi haft udsigt til skov. Skoven lå på modsatte side af hovedevejen mod Løkken, som løber lige bag læbæltet (man kan ane lygtepælene)

Nu ser udsigten helt anderledes ud, væk er skoven og der er udsigt til BLÅ himmel i stedet. Skoven lå mod nord så den skyggede ikke for os, men det er alligevel utoligt hvad det har gjort, at den nu er væk.

Mod nord/vest
 Billedet er taget hvor jeg står med ryggen mod huset, det er her vi har de fleste af bedene. I bunden kan man se det nye espalierbed som vi lavede sidste år. Det løber fra legehuset over mod bålpladsen. Bag legehuset står vores kompost, skellet løber bag komposten og så opad. (man kan lige ane vores ynkelige bøgehæk...)

Mod nord
Her ser man den modsatte side, med bålpladsen nederst i hjørnet. Kasserne er dem jeg bruger til kartofler, løg og jordbær. Det er i dette hjørne vi har problemer med vand. Vi skal have en landmåler ud for at undersøge hvad vi kan gøre ved det og om vores grund ligger lavere i dette område. Skovhaven som vi skal igang med i år og som forhåbentligt kan afhjælpe vandproblemerne skal anlægges fra bålpladsen og opefter.

Haven idag
Væk er skoven, der er virkeligt blevet åbnet op og haven virker lysere.

8 kommentarer:

 1. Tak for kigget. Det er vel nok en dejlig udsigt I har, både med og uden skov. Og hvor er der dog mange projekter du har gang i. Der bliver nok at læse om på din blog.
  God weekend
  Nina
  Ps. Jeg kan se, at du har en lige så fantastisk bøgehæk som jeg ;-)

  SvarSlet
 2. Skal der bygges siden skoven er fældet.

  Gad vide om jeg ikke skal lede i mine gamle billeder. Hos mig er situationen altså omvendt, da vi kom, var der marker, nu er der skov.
  Begge dele har sin charme. (Vi har også fået en busterminal og andet grimt, det forsøger jeg, at overse (det lykkedes for det meste)).

  God weekend.

  SvarSlet
 3. Himmel og hav.....så meget smuk himmel......... vores nabo fællede for nogle år siden nogle høje elletræer og jeg husker stadig følelsen af de mængder af lys der pludselig var til rådighed - især om aftenen ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Jeg ku også godt tænke mig, at vide hvorfor skoven skulle fældes???
  Men i hvert fald så har I fået en lysere have, og udsigt til masser af himmel :o)
  Det blir spændende at følge alle jeres projekter...
  Der gik også mange år før vores bøgehæk var pæn at kigge på, specielt ud mod marken var det helt galt. Hver gang landmanden gav hans mark gødning, fik vores hæk også en sjat, og det var den bestemt ikke glad for. Vi har måtte udskifte en del planter, så det tog sin tid før hele hækken var pæn :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 5. Sikke meget plads i har.
  Jeg kunne nu godt bruge sådan en skovudsigt...

  SvarSlet
 6. Det er sikkert rart med mere lys ind i haven, men jeg undrer mig også over, at skoven blev fjernet. Så bliver der jo endnu mere åbent og blæsende. Er det ikke blevet det?

  SvarSlet
 7. Man kan virkelig se forskel efter at skoven er fældet.
  Og hvor har du meget skøn plads at lege på :-) Det blive spændende med skovhaven, så jeg glæder mig til at følge den på din blog.

  SvarSlet
 8. Hej. Det var en stor forskel, sikke meget plads du har. Jeg glæder mig også til at følge med i dine projekter!

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...