fredag den 3. august 2012

Hæ hæ måske kan jeg vinde kampen...

Som i ved har en frygtelig masse padderokker i mine bede og de er eddemane svære at komme til livs med.

Roundup og svitsning virker desværre ikke, men en dag var der en der skrev at hun havde haft gode resultateter med plænerens og sådan noget havde jeg heldigvis på lager.


Ud med sprøjten og mig i gang. 3 dage senere ser området med padderokker sådan her ud. Jeg venter lige yderligere et par dage før jeg begynder at klappe med hænderne over hovedet og danse lalleglad rund. Nu er jeg meget spændt på at se om de skyder igen eller om det er trukket godt ned i rødderne.


Mine Høstanemoner er ikke sprunget ud endnu, de var også meget senere end jer andres sidste år. Tilgengæld begynder mine Sankt Hans urt at få farve. De er da bare for skønne, ikke sandt?

4 kommentarer:

 1. Jeg læste en dag at padderokker ikke bryder sig om kalk. Det vil jeg forsøge til foråret i køkkenhaven, hvor gift er udelukket.
  hilsen Bente

  SvarSlet
 2. Håber du har vundet kampen. Smukt billede af Skt. urten.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Det kunne da være skønt, hvis plænerens kunne tage de s.. padderokker - jeg krydser virkelig fingre for, at de også tager rødderne.
  Måske dine høstanemoner ikke er så langt fremme, men det er din sct. hans urt så til gengæld - smukt :-)

  SvarSlet
 4. Det var da et godt råd mod padderokker - nu må vi så høre, om de virkelig også forsvinder for good! Jeg har da et par stykker, som så måske kunne onduleres!
  Dom Sct.Hansurt er bare en særling af karat! Smukt.

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...