mandag den 23. april 2012

Hjælp-Help-Hilfe...


Hvad hulan er det her for noget? Ukrudt eller? Mindes altså ikke at jeg har plantet noget der skulle se sådan ud. Nogen der ved hvad det er? De kommer flere steder i haven, men jeg kan simpelthen ikke regne ud hvad det er for nogle små nogle.Denne her er ved at tage magten fuldstændig fra en af mine lodden løvefod som jeg plantede i efteråret. Den er meget større end de andre, jeg er ikke sikker på at det er den samme slags.

17 kommentarer:

 1. Jae... for mig at se kunne det godt ligne en Fransk Anemone, men lad os se om der er andre bud :-D

  SvarSlet
 2. Ja jeg er også på anemone-holdet! Det bliver spændende når blomsten folder sig ud!

  SvarSlet
 3. Jeg gætter med på anemone af en slags på de to første billeder. Det nederste billed minder mig lidt om engblomme eller måske storkenæb. Jeg ville skynde mig at skille den fra løvefoden og så se hvad den udvikler sig til.

  SvarSlet
 4. Jeg er også på anemonen på det øverste og storkenæb på det nederste. Den skal nok i en skilsmisse med løvefoden...!
  Uhhh...hvor jeg kender fornemmelsen af at kigge på alt det småkravl der pipler op, og så ikke være sikker på om det er skidt eller kanel!! ;o)

  SvarSlet
 5. Den første tror jeg er en anemone - har en næsten magen til. Og tror også den nederste er en storkebæb. Jeg har også noget i haven jeg ikke umiddelbart mindes og have plantet, som er på vej op. Det er lidt spændende hvad det bliver til.

  SvarSlet
 6. Den øverste er næsten sikkeret en White Splendour balkan anemone, den ligner til forveksling mine, da de "poppede op". Jeg er også med på storkenæb holdet på den nederste.

  SvarSlet
 7. Jeg er med på anemonen, den sidste er jeg mere i tvivl om. Jeg har ikke en storkenæb, der ser sådan ud, men derfor kan det godt være det :o)

  SvarSlet
 8. Orv, hvor bliver det spændende!

  SvarSlet
 9. Den nederste kunne være en anemone sylvestris, men jeg er ikke helt sikker, for det er første år jeg selv har den også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror du har ret Hanne. Har kigget nærmere på mine egne. Sommer anemone, som den også kaldes, har de lidt mørke blade nu og senere på efteråret :O)

   Slet
 10. Den nederste ligener ikke en storkenæb. Det kan være en Engblomme??

  SvarSlet
 11. Det er ikke en fransk anemone - de har grønne "kraver" en cm eller to under selve blomsten - men mit bud er dog stadig en anemone, omend ikke fransk

  SvarSlet
 12. Jeg aner intet om planter men synes den er køn... (:
  Råd søges. Har et par planter med hjem fra Brasilien. De visnede ret hurtigt, men har puttet rødderne i jord. Tror de de kan finde på at spire?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh Camilla, det ved jeg ikke, men det skader da ihvertfald helt sikkert ikke at prøve. Jeg ville nok tænke over at prøve at efterligne klimaet fra Brasilien. Gætter på at de skal stå lunt og ikke have for meget vand.

   Kh. Anne-mette

   P.S. Så dine FANTASTISKE billeder på FB. *suk*

   Slet
 13. Åh hvor jeg kender det ... godt at der er hjælp at hente hos havebloggere. Held og lykke med at få dem identificeret.
  VH Nina

  SvarSlet
 14. Tak for alle jeres bud. Jeg vil glæde mig over at jeg åbenbart har anemoner og det enda flere steder. det er da ikke så ringe...

  Den nederste er lidt et mysterium, den vokser med raketfart, den den er ca. 15-20 cm høj.Jeg har fået den skilt fra løvefoden, med møge og besvær. Jeg har gået og tænkt og tænkt og kigget på billeder fra sidste år for at komme i tanke om det er en jeg har plantet.

  SvarSlet
 15. Hej Hold da op. Jeg gætter på en storkenæb på det nederste billede.

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...