onsdag den 25. april 2012

Endnu en bedroller status


Tju Hej hvor det går. Håber virkelig det lykkeds mig at holde liv i alle disse småplanter. Har fået priklet en masse lupiner til min lupinskrænt ved bålpladsen. Ligeledes er der Hornvioler og Jacobsstige. Lathyrus er også priklet men de står indenfor i vindueskarmen.15 kommentarer:

 1. Det er altså ret genialt bed de bedrollers, jeg vil helt sikkert prøve det næste år.

  SvarSlet
 2. Ja det virker til at være efektivt! Og smader smart når de små skal flyttes rund. Stjæler idèn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Stjæl du endelig... Det er ihvertfald rigtig smart for mig der ikke har drivhus og så er det nemt og overskueligt.

   Slet
 3. også en go' måde med bedrollerne, det gælder om at være kreativ en gang imellem :)
  forsat go' dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ret smart :-)

   God dag til dig også Tim :-)

   Slet
 4. Hvor ser det bare godt ud, Anne Mette. Jeg er sikker på at du får en masse skønne planter.
  Du ved det sikkert godt, men for en sikkerheds skyld vil jeg huske dig på at hærde dem af, inden du planter dem ud.
  Hvis de står med låg på hele tiden for øjeblikket, er det vigtigt at du tager låget af når de lover meget varme eller fuld sol, for ellers kan de koge inden i boksene, og eller stiller dem i skyggen.
  Og når du så skal hærde dem af, tager du lågene af om dagen, og sætter dem på om natten i et par døgn, så de langsomt vender sig til 'udelivet'.
  Ligesådan hvis de står i skygge nu, så sætter du dem over i solen et par timer ad gangen til at starte med, altså uden låg, når de er klar til at plante ud.
  Jeg håber ikke at det gør noget at jeg siger det. Jeg synes bare at det vil være så ærgeligt hvis du mister dem pga det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne

   TUSIND TAK for dine gode råd, jeg havde godt hørt noget med afhærdning men jeg var ikke klar over hvad det betød. Tænker nu om det er den manglende afhærdning som sidste år slog så mange af mine blomster ihjel :-(

   Endnu engang 1000000 TAK endnu et eksempel på at blogland er guld vejr

   Slet
 5. Hold da op du har gang i meget, at I kan finde ud af det, alle jer sådamer, det forstår jeg ikke. Godt med gode råd fra Hanne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen Lisbeth det er slet ikke svært :-) og ja det er altså dejligt med gode råd, dem er jeg ihvertfald meget glade for.

   Slet
 6. Min mand kom lige med et guldkorn ang. bedrollers. Som han siger, måske man skulle ofre et stykke flamingo til at sætte dem på, sådan at der også er varme fra »jorden« - ihvertfald i det tidlige forår. Måske værd at prøve.
  Det er fantastisk så meget du har fået ud af de bedrollers. Så kan jeg høre, at Hanne også har en masse gode råd, som er værd at følge - hun er jo eksperten!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente ja det tror jeg da kunne være en udmærket idé for jorden er jo ret kold i foråret.

   Ja det er dejligt at Hanne sådan øser ud af de gode råd :-)

   Slet
 7. Der er rigtig gang i alle dine ny små planter.
  Jeg glæder mig til at se billeder fra din have til sommer, når det hele står i fuld flor.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag/aften

  SvarSlet
 8. Hej. Hold da op hvor er der gang i den. Sikke mange spirer. Det bedroller-projekt er da vist en succes! Jeg glæder mig meget til at se din have om en måneds tid eller to med alle de frølinger, der forhåbentlig er plantet ud til den tid.

  SvarSlet
 9. Puuuhhhh.... for en ikke-selvsåer som mig ser det helt uoverskueligt ud... men jeg er sikker på at det hele kommer til at se rigtig godt ud i din have... så jeg glæder mig til billeder ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 10. Hej Anne-Mette
  Hvor er de fine alle de små planter, som du har priklet. Hvor mange bedrollers har du egentlig? Det ser ud til, at du har rigtig meget plads til planterne?
  Jeg har nok knap så megen plads, så mine lupiner, der er på samme størrelse som dine, blev plantet ud for nyligt. De klarer sig indtil videre helt fint, men de var nu også blevet hærdet inden (efter Hannes anvisning).
  VH Nina

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...