søndag den 11. marts 2012

Havevejr og såtid


I dag er der store planer. Heldigvis skinner solen, der er forholdsvis lunt (selvom det som sædvanligt blæser)

I dag skal jeg så lathyrus, Rosenslynger og noget som må blive en overraskelse. Jeg fandt en pose med nogle runde frø, men jeg ved ikke hvad det er. Lathyrusfrøene er lagt i vand, det har jeg jo læst at jeg med fordel kan gøre.

Af andre projekter der venter i dag er bl.a. deling af vintergækker og krokus. Dem har jeg kun enkelte steder i haven, men vil selvfølgelig gerne have dem spredt lidt mere.

Derudover er der et projekt med vores ynkelige bøgehæk, pga vindene ligger den nærmest ned flere steder, så den skal rettes op.

Vi ses senere, som i kan se har jeg travlt idag. God arbejdslyst til jer andre.

Kh.

8 kommentarer:

 1. Rigtig god arbejdslyst :-D Det lyder spændende med alle dine projekter.
  Her blæser det en halv pelikan, også er det gråvejr :-/ øv.... håber det bliver bedre, ellers må det blive til indendørs sysler i dag for mit vedkommende.
  Forårs hilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 2. Det bliver spændende at se hvad der kommer ud af de runde frø du ikke lige ved hvad er ;0)

  Jeg fik sået ærteblomster for 4 dage siden og i dag spirer næsten halvdelen. Dem vil jeg ikke undvære i min have, de DUFTER HIMMELSK!

  Go´dag i haven.

  Kh Marlene

  SvarSlet
 3. Ja men også god arbejdslyst til dig. Det er nok bedre vejr hos dig, der skulle være sol i Nordjylland. Det er også koldt og blæsende her, men lige nu skinner solen, det er nu ikke specielt varmt, desværre.

  SvarSlet
 4. God arbejdslyst. Sår du rosenslynger ude i dine bedrollers eller får de plads inden for? Jeg har også nogle frø, der venter, men jeg ved ikke om jeg tør så dem udenfor så tidligt på året.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina

   Faktisk er lidt i tvivl om de rosenslynger. Tror heller ikke jeg tør sætte dem ud. Vi havde en ekstra vejrstadion så jeg har lagt en sender ud i en af mine kasser, den laveste temp. der har været deri den sidste uge er ca. 4 grader. Men jeg tror alligevel jeg venter lidt med sommerblomsterne. Lathyrus kommer til at stå i en vindueskarm, så kan de altid ryge derud på et senere tidspunkt.

   Slet
 5. Havde vist overvurderet vejret, det er koldt og blæsende men heldigvis tørt. Solen har jeg intet set til siden i formiddags...

  SvarSlet
 6. Forspiring af Rosenslynger foregår altid på badeværelsesgulvet, det varme hos mig. Og de kommer ikke udenfor en dør her, før det er noget lunere. Minder mig om, at jeg har frø fra sidste år, som jeg MÅ se at få forspiret, for de er langsomme startere.

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg valgte at så Rosenslyngerne i et minidrivhus indenfor, nu vil jeg sætte det ud på badeværelsesgulvet der er dejligt varmt.

   Tak for tippet.

   Kh. Anne-Mette

   Slet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...