søndag den 18. marts 2012

Er vi ikke enige om, at de her rødder ikke er af den gode slags?


Jeg ville lige grave en ny rose ned i eftermiddag og stødt ind i en frygtelig masse rødder. Godt nok er det lige ved siden af en forsythiabusk men tager jeg fejl hvis jeg mener at rødder stammer fra kvikgræs eller senegræs? Jeg fjernede en hel spandfuld rødder bare fra det hul til rosen.

Jeg mener ikke at jeg havde noget af det genstridige græs sidste år, kan det mon have ligget i dvale, det er jo gammel markjord vi har anlagt have på. 

8 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke lige hvad slags rødder det er, men det er altid træls, at støde på rødder når man skal plante noget. Det gjorde jeg også i går da jeg ville flytte nogle af mine mange Vintergækker op til hækken. Kors mand et mareridt, at finde et hul imellem de meget gamle, tætforgrenede rødder. Men Vintergækkerne kom i jorden. Ingen rod kan standste mig ;-D hi hi....

  SvarSlet
 2. Det ligner grangiveligt forsythia-rødder. De har en speciel lugt, som kun den familie har. Senegræs lugter ikke, men er leddelte med små sideskud på. Det har de her ikke, så det er bare forsythiaen, der er blevet rodskåret lidt. Den klarer sig.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
 3. Giver Anne Marie ret, det ligner i hvert fald ikke senegræs.

  SvarSlet
 4. Lige da jeg så billedet tænkte jeg: Åh nej, skvalder, men ved nærmere eftersyn er de vist for kraftige til det. Jeg håber Anne Marie har ret - og det har hun garanteret :)

  SvarSlet
 5. Synes heller ikke det ligner rødder fra senegræs - heldigvis :o)
  Men uanset så er det supertræls at støde på når der skal graves huller :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 6. Ihh hvor er jeg glad for at i mener at det er Forsytia, det stemmer jo rigtig godt overens med at det var ved siden af en forsythiabusk jeg gravede. Havde da lige set jeg skulle til at endevende det hele for kvikgræs.

  SvarSlet
 7. Jeg synes rødderne er for kraftige til at være senegræs.

  SvarSlet
 8. Hej Anne-Mette
  Jeg er jo meget ny i haven, men da vores have ligger ovenpå en mark, der før lå i brak ved jeg desværre ALT for meget om senegræs. Mine piger får lommepenge når de er med i haven og hjælper med at hive "spaghetti" op herhjemme. Senegræs er mere hvide rødder, og ligner meget spaghetti og holder desværre aldrig ferie og ligger i dvale - tværtimod..
  God weekend
  Hilsen Susanne

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...