lørdag den 11. februar 2012

Rhododendron med X-FaktorSå kom turen til de lilla blomster. Dem har jeg en del af, men desværre ikke så mange billeder. Det gør ikke så meget for jeg ville nok under alle omstændigheder vælge en af mine rhododendroner. Denne er en af 3 store rhododendroner jeg fik af nogen af vores bedste venner. De skulle bygge om og vi var lige flyttet på Æblelunden... Det passede jo perfekt. Efterfølgenden har jeg selv købt en del nye og lavet et decideret rhododendronbed. Deres blomstring er kort, men til gengæld gi´r de den GAS i maj når de store knopper springer ud.

7 kommentarer:

 1. Ja og så er de stedsegrønne, og også kønne med de nye skud :o) Jeg stemmer selvfølgelig også på rhododendron, men er ikke med i konkurrence.

  SvarSlet
 2. Rhododendron er så flotte, og så er de vintergrønne! Jeg har en rosa, en lilla og en hvit, og jeg gleder meg til de blomstrer!
  Din var nydelig!
  Lykke til!

  SvarSlet
 3. Super smuk konkurrencedeltager. Jeg kan godt lide Rhododendron, men den er ikke så god at have i min lille have - så er der jo ikke plads til så meget andet....

  SvarSlet
 4. Det er så fint med Rhododendron. Denne var jo bare helt super!

  Ønsker deg lykke til!

  SvarSlet
 5. mmmmmmm.......glæder mig til maj ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Lækker lækker... en værdig kandidat :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 7. Hej, din lilla rhododendron er også fin - mon det er den samme som min...? hmm... det kunne godt ligne. De er bare så skønne, de lilla... og de lyserøde... og de hvide... Har du mange?

  Ulla

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...