torsdag den 23. februar 2012

Frø med posten og frø i jord...


Igen i dag kom et af de skønneste breve dumpende ned i min postkasse. Denne gang med frø af de smukkeste hvide lupiner fra Signes Vals. Kære Signe, tusind tak for de fine frø. Igen i den smukkeste indpakning man kan forestille sig. Frøene er sået i et af mine bedroller-drivhuse. Men først efter at de var studeret nøje, desværre lyskkeds det mig ikke, at tage billeder af frøene, men de var nærmest leopardstribet og helt blanke.


I dag fik jeg desuden sået, resten af de frø jeg havde planlag,t skulle sået i bedrollers. I alt 14 slags, de fleste frø fra blog-land. Jeg glæder mig usigeligt til de begynder at spirer.


Ja jeg har nok en ting med lister....  Planteskiltene er lavet af manilamærker. Jeg skal lave et indlæg i aften om dem, det er super nemt og jeg er vild med de flotte retromønstre.


I alt 3 bedrollers blev det til. De står i vinklen ved vores hus, der er lunt og godt. Bakkerne er kødbakker jeg har gjort rene og lavet hul i. Jeg brugte et søm som jeg varmede over et lys. Hullerne i bedrollernes bund og låg, lavede jeg med et lille bor i boremaskinen.

8 kommentarer:

 1. Sikken en masse planter, du får, håber de lykkes for dig. Det er flotte frøposer fra Signe. De er ualmindelig dygtige til at lave frøposer alle sammen. Jeg er meget imponeret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth

   Ja det bliver til mange planter, jeg er også meget spændt på det videre forløb. Jeg er endnu ikke så erfaren i såning, men jeg synes det er meget spændende.

   Kh. Anne-Mette

   Slet
 2. Der er styr på sagerne.
  Jeg glæder mig til at følge med i bedroller-projektet, for smart er det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina

   Jeg håber der er styr på det og jeg er også selv meget spændt på bedroller-projektet.

   Kh. Anne-Mette

   Slet
 3. Her var det virkelig i orden! Flotte merkelapper!

  Alltid spennende å legge frø i jorda. Håper du får mange flote spirer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi

   Meget spændende er det, jeg håber det lykkedes :-)

   Kh. Anne-Mette

   Slet
 4. Åh ja, de hvide staudelupiner. Jeg var ikke så heldig som dig, men jeg venter nu alligevel en sending en af de nærmeste dage - fra en netbutik :-) Så skal den sidste af mine plastkasser igang.
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina

   Øv det var synd du ikke var heldig. Jeg har været meget heldig i år. Godt at du fandt ud af at bestille dem, for de er meget smukke de hvide lupiner.

   Spændene med den sidste plantekasse, er det så 4 du har gang i?

   Kh. Anne-Mette

   Slet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...