tirsdag den 14. februar 2012

Forår på mit sofabord

Jeg har overgivet mig og købt blomster. Men som det altid går med mig og blomster indendøre så er de allerede ved at være noget sølle at se på. Aner ikke hvad der er galt med mig, men jeg kan simpelthen ikke få noget til at gro indendøre.

Jeg prøvede med primula og ranunkel, jeg havde læst på diverse blogs at de skulle være nemme.. Hmm.. i får nærbilleder, for de er bestemt ikke værd at vise frem i helhed.

7 kommentarer:

 1. De ser nu smukke i nærbillede :-)

  Jeg kan godt få primula til at stå nogle uger inde og være smukke, men ranunkel duer jeg heller i til. Jeg har derfor ikke købt nogen i år ;-)

  SvarSlet
 2. Du er ikke den eneste, sådan har jeg det også. Chrysanthemum hænger med hovedet 2 dage efter, selvom jeg vander dagligt og sætter dem i kølighed om natten. Det samme sker med primula og cyclamen. For ikke at snakke om de små potteroser. Jeg stod netop og beundrede en i dag, den var så smuk, men jeg kom i tanke om, at om 2 dage ville den også hænge, så sparede jeg den tyver. I går stod jeg og kiggede på en smuk hortensia i den skønneste lilla farve, kun 35 kr. men jeg klarede at gå uden at tage den.

  SvarSlet
 3. Skøn ranunkel du der har købt, men som du skriver ikke til at holde i live, men ranunkel, primula m.m.kan kaldes buket i potte, de er ikke beregnet til lang holdbarhed, men som alternativ til en buket (bundt). Nogle gang kan vi være så heldige at de senere kan plantes i haven, og få nyt liv. Derfor køber jeg næsten altid bundter, så gør det ikke så ondt når de skal kasseres ;o)

  SvarSlet
 4. Den er da helt vild skøn din ranunkel... og ligeså primulaen :o)
  Det er heller ikke altid det lykkes for mig, at holde liv i dem indendøre, men når det gør, så ryger de ud i haven bagefter :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 5. Jeg synes man får rigtig meget glæde af primulaer indendøre prisen taget i betragtning. Kan jeg for 5-10 kr. få noget der kan pynte 2-3 uger, så forlanger jeg ikke mere.
  Ranunkel har jeg vist aldrig købt, så dem har jeg ingen erfaring med, men skønne er de. Min eneste erfaring er nogle knolde jeg købte til haven, og ikke en´ kom op, aner ikke hvad der gik galt ???

  SvarSlet
 6. Skønt med lidt forår på sofabordet.....det tror jeg også jeg vil give mig selv i dag.

  Stueplanter har jeg heller ikke et særligt godt tag på......det er i grunden underligt - jeg har mest held med dem der tåler at tørre ud med jævne mellemrum.....de der skal vandes ofte kan jeg lige så godt opgive - ude i haven er det heldigvis anderledes ;0)

  knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Jeg synes også man får meget glæde af primulaer indendøre. Jeg købte 3 for 6 kroner stykket i Aldi og de så noget hængeøre ud, da de kom hjem, men nu er de fine. Jeg har aldrig haft ranunkel fordi jeg ikke rigtig har set dem nogle steder, men jeg kan rigtig godt lide den og synes, den er spændende. Mon ikke nok du får meget glæde af dine nyindkøbte stueplanter!

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...