torsdag den 2. februar 2012

Floriade 2012

Innovatoren ved indgangen
Floriade - Verdensudstillingen for havebrug der afholdes hvert 10. år. Afholdes fra d. 5. april - 7.oktober 2012 i Venlo, Holland.

Hmm. det sætter jo lige lidt tanker igang. Vi kører hjem fra Normandiet lørdag d. 7. april og da vi har gode venner i Holland som bor ikke langt fra Venlo, så er den oplagte mulighed her jo.

Manden er overtalt.... jeg kan bare ikke lige overskue om det er tåbeligt at ankomme en lørdag 2 dage efter åbningen. Vi bliver jo nok ikke de eneste gæster den dag, men jeg gad da godt besøge bl.a. Feel Good Garden,  Rose Garden, gå en tur på Boulevarden og afslutte med en tur i svævebanen.

Andre som overvejer eller planlægger en tur til Floriade 2012?

Besøg hjemmesiden her

Billede lånt fra http://www.floriade.com/ - Oversigtskort over World Show Stage

Billede lånt fra http://www.floriade.com/

10 kommentarer:

 1. Det lyder da som en oplevelse - og hvis du alligevel er på de kanter, og manden er overtalt, så synes jeg da bare, du skal slå til :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 2. Sådan en mulighed må du da ikke lade gå forbi - jeg ville ihvertfald tage chancen.

  SvarSlet
 3. Det siger jeg også, du har chancen, vil gerne, hvad er der at spekulere på?

  SvarSlet
 4. Ja, det skal du da helt klart. Sikke en oplevelse, jeg har lige siddet og læst om Floriaden i "Haven", så jeg har også lige puslet med tanken om en tur ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg meget gerne besøge Floriade men ved ikke nu hvis jeg ha´ nogle fri dagen i sommer..
  Men hvis du har mulighed du SKAL besøge og senere fortælle os her hvordan gik det ;)

  SvarSlet
 6. Nå, så kom det første indlæg om Floriaden og sikkert ikke det sidste!!
  Der er absolut IKKE noget at betænke sig på!! Når du er der, så skal du sørme også besøge denne udstilling, tænk på at der går 10 år inden den kan ses igen.

  Fordelen ved at udstillingen rækker over hele sommeren, er jo at alle ikke behøver at komme den første week-end. Selvfølgelig kommer der mange mennesker, men da du jo er forberedt hjemmefra tager du det helt koldt og roligt og tænker på at I alle er godmodige havemennesker som er fælles om en fantastisk oplevelse.

  Jeg kunne bestemt også godt fristes til en tur til Holland til sommer.

  SvarSlet
 7. Hej Anne-Mette. Wauv det ser spændende ud. Jeg ville ønske, jeg kunne tage derned. Det må være en kæmpe oplevelse. Hvis du kommer derned, må du endelig tage en masse billeder til din blog!

  SvarSlet
 8. Jeg er helt enig med de andre, det må du da ikke snyde dig selv for. Selv om der måske er lidt proppet, så har du da i det mindste været der og oplevet stemningen. Jeg ville ihvertfald også gøre det, men jeg kan godt forstå dine overvejelser :-)

  SvarSlet
 9. Jeg ville vældig gerne, men har en planlagt have-rejse, så med det kniber nok lidt med finanserne.

  Men jeg kan godt se, at det er virkelig stort. Og kun hver tiende år. Hmmmm.

  SvarSlet
 10. Lyder da spændende, og når du nu er i nærheden, hvorfor så betænke sig? Afsted afsted og husk endelig at tage billeder, så vi kan være med på kigger.

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...