fredag den 27. januar 2012

Haveplan II


Prøver mig stadig lidt frem ud i det at tegne en ordentlig og retvisende haveplan. Forsøget her er fra et hjørne af haven hvor vi har bålplads med en jordvold rundt om. Drivhus og chaussesten er drømmetænkning.

Umiddelbart synes jeg det er besværligt at lave haveplanen på computeren, så arbejder nok videre i hånden. Det som er nemt på computeren er at det er nemt at få de rette mål og vinkler. Der findes også en del symboler som kan bruges, bl.a. disse træer.

8 kommentarer:

 1. Jeg synes din haveplan ser meget flot ud - hvilket tegneprogram bruger du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Jeg bruger det program som hedder AutoCAD 2012. Det er overhovedet ikke lige beregnet til det, tror måske at et program som Illustrator er bedre.

   Slet
 2. Jeg synes også det ser flot ud.

  SvarSlet
 3. Det er du da god til A-M. Jeg ar opgivet og tegner i hånden.

  Dejlig weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror nu også det bliver i hånden at jeg fortsætter, men nu er det da prøvet :-)

   Slet
 4. Det er meget smart med tegneprogrammer, især hvis man skal tagne mange haver. Jeg har ikke brugt tid på at lære det endnu, og ved ikke om jeg nogensinde kommer til det.
  Jeg kan godt li at tegne i hånden, og synes det er meget flottere, og noget mere personligt, men det er selvfølgelig en smagssag :-)
  Snakkede for kort tid siden med en landskabsakitekt, hun tegner i hånden, når det er til private :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er enig med dig Vivi, jeg er også mere til det håndtegnede som jeg også synes er meget personligt. Så det bliver nok det jeg fortsætter i. Tegner på computeren til daglig (bygninger) så jeg synes også det er rigtig hyggeligt, men synes bare jeg mangler lidt teknik. Hmm.. måske jeg skulle prøve biblioteket, det kan jo være man kan låne en bog :-)

   Slet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...