tirsdag den 27. september 2011

Overskud eller mangel på samme...Den sidste tid har overskuddet desværre ikke været til stede til at blogge. Synes nu heller ikke der er så meget at blogge om, det meste af haven har stået mere eller mindre under vand og alt er bare vådt og trist. Heldigvis ser det nu som om vi får nogle dage med lidt sol og tør vejr.
Det trænger vi godt nok til :-)

Mine staudeærteblomster er begyndt at springe ud, med de fineste hvide blomster, se det er da et lyspunkt der vil noget...

7 kommentarer:

 1. Hvis haven står lidt på standby, finder du bare noget andet at blogge om. Der er jo i tusindevis af emner. Det kan godt være svært at samle tråden op, hvis man har pauset den et stykke tid. Men nu fik du jo taget hul :)

  SvarSlet
 2. Hvis ikke du kan finde noget fra haven at blogge om, så gå en tur langs vejgrøften, i skoven, der er meget man kan vise frem af. De små ting giver glæde.

  SvarSlet
 3. Hvor var det godt at din staude ærteblomst begyndte at blomstre og dermed fik muntret dig lidt op. Sådan en har jeg ikke - og det ville jo være en god idé til min have. op på ønskelisten med den - måske kan vi bytter frø senere på året.
  Ja, det er jo en udfordring af finde flere planter der blomstrer sent - men det kan vi jo blogge sammen om. Søg selv efter efterårsblomstrende stauder og skriv om hvad du evt. finder eller spørg efter hjælp hos dine læsere og blogvenner.

  SvarSlet
 4. ........uhj hvor er den smuk der i lyset Anne Mette....den er da virkelig et lyspunkt nu hvor alt bliver lidt mere trist og grå. Men op med bloggermodet.....emnerne og ideerne vender pludselig tilbage........tror alle vi har prøvet en "tørkeperiode" i vores bloggerliv - og pludselig er den ovre igen ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Hej Anne Mette - må jeg også følge med her ?....

  Somme tider synes man måske at løbe tør for emner eller at de andre bloggere har mange flere interessante ting at skrive om. Men det er jo også sjovt at følge med hos de andre og blive inspireret.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 6. Jeg har også været lidt stille på det sidste. Det er efteråret som kommer snigende. Man skal lige vænne sig til det ;-)

  SvarSlet
 7. 1000 TAK for alle de opmuntrende ord, det er dejligt og berigende <3

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...