tirsdag den 2. august 2011

Sommer på Æblelunden

En udtjent skammel fra IKEA fik en gang lyseblå maling. 
Nyder simpelthen sådan de sommerdage vi har lige nu, og synes også det begynder at se bedre ud med planterne efter den store oversvømmelse forrige lørdag.

Her lidt stemningsbilleder fra Æblelunden.

Endelig..er Høstanemonerne ved at springe ud

Forglem-mig-ej, som jeg såede i foråret. Jeg havde læst at de det første år nemt fik meldug efter de har været i blomst, men hold op nogle store flotte tuer. Jeg glæder mig til næste forår hvor de kommer til at dække en stor del af bedet som et blåt tæppe. (frøene er købt hos Isabella Smith)

Sankt Hans urt som begynder at få et violet skær

Riddersporene er et kapitel for sig. De er alle sået i foråret med frø fra den samme pose, nogle af dem er blevet lave og har haft blomster længe. Andre er som denne 1½ meter høje og først ved at få blomster nu. Gad vide.... (frø fra Isabella Smith)

Zinnia - Frøkenhat som jeg nåede at redde inden sneglene helt tog livet af den. Plantede 32 stk. ud, 3 er overlevede snegleangreb, denne er den flotteste. (frø fra Isabella Smith)

Skabiose og i baggrunden Mælkeklokke. Begge er Claus Calby stauder fra Bilka, plantet i det nye esplierebed. Bedet er det som stod under vand, men heldigvis har disse skønheder overlevet.

Lupiner sået i foråret, jeg har plantet dem på bagsiden af en vold vi har rundt om vores bålplads. Farven er desværre ikke helt den lovede. Jeg tror jeg vil plante nogle helt hvide ind i mellem næste år. (frø fra Isabella Smith)

Vores terasse på havesiden. Vi fik i weekenden sat sejlet op, her kan vi sidde til solen går ned.

8 kommentarer:

 1. Sikken en fin Sct. Hans urt, den er godt nok køn. Zinniaen er også fin, vil sneglene spise den, det vidste jeg ikke. Jeg har zinnia sammen med dahliaer, så de er da i fare, kan jeg regne ud. Jeg må holde øje med dem.
  Flot terrasse.

  SvarSlet
 2. Super solsejl! Hvor er det købt??

  SvarSlet
 3. Jamen jamen jamen hvilket paradis du bor i! Og kan det hedde andet end Æblelunden. Det ser skønt og fuldstændig sommervidunderligt ud med de smukke blomster!

  SvarSlet
 4. @lhb det er såmænd købt i IKEA for den nette sum af 159,- billigt og smart :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det dog dejligt ud hos dig og dejligt at høre, at der er overlevende efter søen i haven :-)

  SvarSlet
 6. Så fandt du alligvel en løsning på solsejlet. Det ser godt ud.

  SvarSlet
 7. Har du et navn på den flotte Sankt Hans urt?

  SvarSlet
 8. @ Hej Britta. Den hedder Sedum telphinum "Hybrid"

  Mange hilsner Mette

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...