søndag den 10. juli 2011

Kan man mon så nu???

Hjælp har brug for et godt råd. Jeg har indsamlet frø fra mine Akelejer som jeg gerne vil have i nogle af mine andre bede næste år. Kan jeg allerede nu så dem evt. i nogle potter eller bakker og så plante dem ud på deres kommende plads når de er spirret? Eller skal jeg vente til foråret, hvor man normalt såer?

5 kommentarer:

 1. Akelejer er to-årige og jeg kan se i mine bede, at der vokser små nye planter frem nu. Så jeg tror, at jeg ville forsøge at så frøene nu. Men vil du være sikker på, at du ikke kommer til at hakke dem væk på det nye sted, så ville jeg så i potter eller bakker. Om du planter dem ud i efteråret eller foråret er vist op til dig selv.

  God fornøjelse :-)

  SvarSlet
 2. Jeg plejer at lade dem selv bestemme, og hvis der er nogle, jeg gerne vil have et andet sted, så spreder jeg bare frøene der. Jeg skal ærlig indrømme, at jeg ved ikke om missionen hos mig lykkes, men jeg har i hvert fald mange akelejer.
  Held og lykke med det
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. hej. Jeg vil enten drysse dem ud i bede nu, eller så dem ude i potter i oktober de har godt af en kuldeperiode:) Anne Gine

  SvarSlet
 4. Ihh tak for jeres svar. Jeg tror jeg vover pelsen og såer dem nu i potter udenfor så må jeg se om det lykkeds.

  SvarSlet
 5. Sikke noget sludder jeg skrev tidligere - akelejer er ikke to-årige, men er en staude. Det jeg skulle have skrevet var, at de først blomstrer året efter såning. Undskyld den forkerte oplysning!

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...