tirsdag den 12. juli 2011

Claus Dalby stauder, svamp, lupiner og rosenhoveder
Mine 3 "Claus Dalby stauder" (købt i Bilka) trives, Mælkeklokkerne blomstre med de sødeste lys lilla blomster. Blåhat og Skabiose står med knopper på spring til at springe ud. Glæder mig.


Jonas og jeg har her til aften været nede i skoven, vi så både rådyr, harer og en masse fugle og så også denne svamp. Den er ca. 18 cm i diameter. Mon der er nogen der ved hvad det er for en?


Er hver aften ude og klippe hoveder af roserne, men hvorfor er det egentligt at man skal gøre det? Har det nogen praktisk betydning eller er det kun fordi det ser pænere ud?Som jeg vist også tidligere har skrevet er det ikke alle min frø ekserimenter der er gået særligt godt. Alle mine Frøkenhat og Sommerdahliaer tog blæsten så snart jeg plantede dem ud. Men noget andet ser ud til at lykkeds. Lupinerne "La Chatelaine" blev plantet ud på volden rundt om bålpladsen og det ser sørme ud til at der snart kommer blomst i et par stykker af dem. Så er der forhåbentligt noget der lykkeds.

2 kommentarer:

 1. Hej
  Jeg har en kommentar til dine roser. Man klipper de visne blomster af, dels fordi det pynter, som du selv skriver, men også for at den ikke skal bruge kræfter på at danne hyben, så den ikke har overskud til at danne så mange nye roser.
  Dine mælkeklokker er rigtig søde, det bliver spændende at se, hvilken farve lupinen har.
  Vh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth

  Tak for dit svar, jeg havde ikke tænkt på det med hyben så jeg vil fortsætte med at klippe hovederne af, lige nu er alle mine roser grimme pga regnvejret, håber jeg ved klipning kan få dem til at se pæne ud igen.
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...