søndag den 11. november 2012

Hvor meget jeg end prøvede...


Så lykkeds det mig altså ikke at finde nogle spændende motiver til bloggen i min have.


Jeg var ellers fast besluttet på at der da MÅTTE være et eller andet spændende, men ak. Efter 2 omgange måtte jeg give fortabt. I stedet kan vi få et billede af min nye grønne gulvvase som er fyldt op med grankogler fra vores tur i det grønne.

Koglerne har tørret og er nu åbne og pine, klar til at pynte til jul.Til slut vil jeg lige vise et rigtigt "smovse-billede"

I dag blogger jeg nemlig om super nemme og rigtig lækre hjemmekogte norske klejner.
Du finder opskriften på Hverdag på Æblelunden

10 kommentarer:

 1. Hvis man ikke vil gentage sig selv, kan det godt være svært at finde gode motiver lige for tiden.
  Man kan næsten lugte dine klejner.

  SvarSlet
 2. Det kender jeg godt! Det kan være svært med billeder på denne årstid. Heldigvis kan man jo være kreativ og finde andre motiver. Fin vase og flotte kogler. Jeg har et yndlingssted, hvor jeg plejer at finde kogler. Måske skulle jeg smutte forbi og se om der er bid.

  Jeg kender godt de klejner. Pas på! De er stærkt vanedannende. Tak for linket til opskriften.

  SvarSlet
 3. Men det motiv du viser, er da skønt.......klejner er lidt for tidligt for mig endnu. Men er godt klar over, at man er nødt til at starte i god tid! Lækre ser de ud.

  SvarSlet
 4. Sådan er det ofte på denne årstid. Heldigvis er det jo tilladt at bringe andre emner ind på bloggen og kogler og klejner er da et udmærket bud. Lækre :)

  Ulla

  SvarSlet
 5. Jeg kan heller ikke byde ind med en masse spændende billeder fra min have lige nu, så vælger også at vise billeder og skrive om lidt andet ind imellem.

  Kogler er dekorative, og skønne at pynte med om efteråret og til jul :-)
  Uhm........, hvor ser dine klejner lækre ud :-)

  SvarSlet
 6. Ja motivet af den nye gulvvase og koglerne er da også fint, det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man lægger ind på sin blog, og du tog kogler og klejner.
  Endelig kan man da også tage himmelbilleder, hos os har der været en flot himmel i dag, eller man kan gøre brug af arkiverne, det er jeg begyndt på.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 7. motiverne i gulvvasen er super lækre, haverne er ret så tamme på denne årstid , klejnerne fik tænderne til at løbe i vand,.....

  SvarSlet
 8. lige en klejne for mig uhm,og så de flotte kogler, det var da hele turen værd.

  SvarSlet
 9. Det ser godt ud med koglerne.
  Klejner noget af det bedste. Uhmm jeg får lyst til at smage.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 10. Hej! Tak for dit besøg på min blog! Jeg har meldt mig som fast læser af din og sætter den også lige på min blogliste. Så vil jeg kikke indenfor igen når jeg har lidt bedre tid. Smukke kogler og lækre klejner :-)

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...