lørdag den 4. august 2012

Haven netop nu


Jeg må indse at det hele er løbet lidt fra mig i år. Min plan med at IKKE anlægge mere end jeg har kunnet følge med at holde, er mildest talt mislykket. Pyh hvor er der meget ukrudt, så meget at jeg har mistet overblikket og lysten til at rette op på det.

På trods af ukrudt er der noget der blomster netop nu og der er også stadig noget på spring. Mine Dahliaér begynder at folde deres skønhed ud, mine *Evigglader' (læs: Drejeblomster fra Eva) er også på nippet, mine hvide phloks fra Anne Just´s have er også på spring, sammen med høstanemoner og stokroserne.

Men lige nu er det Riddersporerne, Katosten, dobbelt Katost og Kattehalerne der pryder ukrudtet.5 kommentarer:

 1. Især den silkekatost er virkelig en fryd for øjet. Mon det er så slemt med ukrudtet?

  SvarSlet
 2. Smukke billeder, det er fine blomster alle sammen. Jeg tror ukrudtet har fået overtaget, fordi det har været alt for vådt og regnfuldt, så vi ikke har kunnet komme i haven, bagefter blev det varmt for varmt til haven. Det er de undskyldninger jeg bruger om mit ukrudt, for her er det også slemt.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Ja, ukrudtet gror som blev det betalt for det. Svært at følge med her også. Silkekatosten er altså en lækker sag, så fin i farverne og kompositionen.

  Også skønne billeder fra Lønstrup:)

  SvarSlet
 4. Men du har jo mange smukke blomster, at vise frem. Skid pyt med ukrudtet, når du blot fokuserer på dine smukke blomster!

  SvarSlet
 5. Hvor har du dog mange smukke blomster. Nyd dem.
  Du er ikke den eneste der ikke kan følge med til at fjerne ukrudtet. Her har vi et par staudebede der er groet helt til. Jeg forsøger dog, om jeg KAN komme igennem dem. Hvis ikke, nå så ser jeg stort på det i år.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig søndag aften.

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...