mandag den 23. juli 2012

Lidt nyt blev det jo også til

I Haven i Hune har de også et lille planteudsalg. Foruden stauder (fra Staudemarken) sælger deogså Austin roser. Store smukke eksemplarere. Det var dog ikke roserne jeg lod mig friste af, men derimod stauder til mit gule bed.

Det gule bed blev etableret sidste år og blomstre altså for første gang i år. Det er meget gult, så jeg er på jagt efter nogle hvide stauder der kan bløde ligt op.


Hos Anne Just blev det til en hvid høstanemone, en hvid ridderspore samt en bregnefrøstjerne som godt nok får små gule blomster.


7 kommentarer:

 1. Det lyder som gode planter, du har købt. Nr. to billede kan man ikke se. Er det af det gule bed? Hvis ikke vil jeg da gerne se det lidt for gule bed.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Anne-Mette.Heldige dig der har været i Haven i Hune.Hvid floks er dejlig og vokser hurtigt til.
  Du kan se min i mit forrige indlæg.Er spændt på når du viser bedet.
  God aften Jette

  SvarSlet
 3. Gode plante køb du har gjort dig i Hune. Jeg har også købt en dobbelt violfrøstjerne der for år tilbage, så hvert år når den kommer, sender jeg gode tanker til Anne Just ;o)

  SvarSlet
 4. Fine planter du har fået købt.
  Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
 5. Dejlige planter, du har med hjem til dit gule/hvide bed. Jeg måtte lige google bregnefrøstjernen. Sådan én kunne jeg godt tænke mig i min have pga. dens dekorative løv.

  SvarSlet
 6. Hej !
  Fandt lige din blog da jeg googlede Virgo rose :-) jeg har åbenbart købt en sådan, men kan ikke finde den. Ang. digitaliseret så kan du hente nogle hos mig evt. bytte med en staude.
  Hilsen Margith

  SvarSlet
 7. dejligt at den gule farve har fået lov til at komme til danske haver, jeg har også et gult bed, eller i hvertfald på nogle tidspunkter af året....

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...