fredag den 13. juli 2012

Give Away - Snegle Opsamler fra EcoStyle


Jeg er blevet givet denne super smarte snegleopsamler fra EcoStyle. 
Det er faktisk rigtigt smart tror jeg, vi har bare ikke så mange snegle at det er nødvendigt at samle dem ind. Derfor giver jeg den væk, jeg kan jo læse at der er nogen der samler snegle næsten hver aften, så tænker at der er nogen der har god brug for den :-) 

Den består af en bakke, en rive samt en vejledning i hvordan man får gjort kål på alle de smilede bæster. Bakken kan rumme 1 kg. snegle eller ca. 100 stk. Når man har samlet ca. 1 kg bæster hælder man kogene vand ned i bakken, det slår sneglene ihjel omgående. Riven klikkes fast og man kan hælde overskydende vand fra og derefter sneglegrøden i en pose.

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget, hvis ikke du allerede er fast læser er du selvfølgelig velkommen til at melde dig til samtidig.

Jeg trækker en vinder på fredag d. 20. juli.


9 kommentarer:

 1. Sådan en smart én kunne jeg vist godt bruge på mine aftenlige dræbersnegle-dræber-runder i haven, så jeg melder mig straks i lodtrækningen :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 2. Den ser super smart ud. Vi er heldigvis ikke plaget af snegle, så jeg lader andre komme til. I går fandt jeg 4 snegle - her er det mange :o) Jeg dræber dem også med kogende vand.

  SvarSlet
 3. Ja men jeg har da masser af snegle, men havde ikke lige set dette indlæg. Jeg er med i lodtrækningen, som åbenbart bare er mellem Signe og mig, i hvert fald indtil videre.

  SvarSlet
 4. Jeg melder mig straks på banen. Min kolonihave er desværre fyldt med sneglene og jeg går ofte en tur rundt og samler sneglene ind.
  Lyder som en fix ide - er klar på at afprøve den metode.

  Mvh Sandra

  SvarSlet
 5. Pleeeease - send en snegleopsamler. De er store som elefantunger i min have. Bwadr!

  SvarSlet
 6. Det er da lige noget for mig til sommerhushaven hvor der er rigtig mange dræbersnegle.
  Alle nye kamp-metoder bydes velkommer der.
  Jeg vil meget gerne være med i lodtrækningen.

  SvarSlet
 7. Jeg synes det er en rigtig fin gave som vil gøre stor gavn, er jeg sikker på. Jeg klarer mig uden tror jeg - der er faktisk nedgang i antalet hos mig :-D

  SvarSlet
 8. Jeg har sådan én og den kan anbefales.

  SvarSlet
 9. Den er jeg også med på - sæt gerne mig på listen.
  Den vil jeg da gerne prøve på de skumle snegle :-)

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...