mandag den 9. juli 2012

Endnu en travl dag i haven

Om jeg begriber hvor alt det ukrudt kommer fra!

Jeg siger jer at det står i LAG i alle mine bede. Jeg kan slet ikke følge med i år, det vælter bare op af jorden. Desværre invadere padderokken flere og flere bede, den er godt nok svær at slippe af med. Skvalderkåler er vand ved siden af... Endnu et trailerlæs er klar til afgang...6 kommentarer:

 1. Uha alt det forbistrede ukrudt, padderokker skal være noget af det værste, har jeg set. Vi har heldigvis ingen. Stakkels jer er det ikke det ene, som plager er det da det andet.
  Held og lykke med at få udryddet dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Padderokken får jeg vist aldrig udryddet, det er virkeligt meget slemt og den kommer op alle vegne :-(

   Slet
 2. Al den sol og regn og sol og regn er jo ideelle betyngelser for alle slags planter ;-)

  Jeg har heldigvis ikke padderokker, for jeg har også hørt, at det er virkelig svært at komme af med. De har rødder ned til kineserne ;-)

  SvarSlet
 3. Hej. Ja vejret er godt for alle slags planter, det gælder om at holde det mest muligt nede.

  SvarSlet
 4. Anne Mette vi må lave en støttegruppe: TIL KAMP MOD PADDEROKKEN! Og kan vi ikke udrydde den, så kan vi i det mindste græde ud ved hinandens skuldre og holde kampgejsten oppe. Med tiden kan vi spare sammen til en tur til Kina, så vi kan se med egne øjne hvor de pokkers rødder starter... ;oD

  Ha' en dejlig dag trods padderokkens (og andet utøj) fremmarch :o)

  SvarSlet
 5. ØV hvor surt at du har de skidderikker!!! Jeg sloges med noget andet ukrudt som jeg kalder Hermandikler....kender ikke navnet, men de ligner lidt laaaaange mælkebøtter :/

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...