torsdag den 29. december 2011

Min kreative søster...


har lavet disse raku figurer til mig i julegave. De er så fine at jeg synes de fortjener at blive vist frem her på min blog.


Hjerteranken som kan anes på billederne er en "Syslesammen" fra en anden blog, nemlig Tusindfryd
Papiret er købt i Søstrene Grene kr. 1,88 for en rulle. Jeg købte vist 12-15 forskellige. På min ranke har jeg i mellem hjertene sat farvestrålende filtkugler. Ligeledes fra SG 

8 kommentarer:

 1. Ja, det er nogle rigtigt smukke ting. Både figurerne og den fine hjerteranke du har lavet. God ide med de farvestrålende bånd, lige noget for mig :-)

  Kh

  Gitte H

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå du gerne vil vise din søsters værk frem... og dit eget :o) Det er fint julepynt... selv er jeg til det knap så farvestrålende, men sådan er vi jo så forskellige :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 3. Yndigt, men jeg ville ønske jeg vidste hvad raku er for en størrelse? :O)

  SvarSlet
 4. @Susanne må indrømme at jeg heller ikke er helt sikker, bortset fra at det er en bestemt teknik når man laver ting af ler.
  Fandt dette på Wikipedia: Raku er betegnelsen for en måde at brænde keramik på. Raku betyder noget i retningen "rendyrket nydelse" eller "glædelige omstændigheder".

  SvarSlet
 5. Så lærte jeg også lidt :-) Jeg var heller ikke klar over, hvad raku var - men fine er de.
  Knus Signe

  SvarSlet
 6. Sikke noget fint julepynt. Jeg har også en kreativ søster, men har ikke selv arvet det gen..
  Velkommen som læser på min blog:-)

  SvarSlet
 7. @Gitte tak skal du have, jeg har faktisk læst med på din blog i lang tid. Jeg tror der gik noget galt dengang jeg var nødt til at ændre navnet på min blog.

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...