tirsdag den 23. august 2011

Er jeg lige heldig eller hvad?


Ridderspore og Gyldenlak klar til at blive sået.
 Mig som ellers aldrig vinder noget, har været så heldig at blandt vinderene i Susannes Give-Away og i dag modtog jeg en fin kuvert med posten. I brevet var et lille brev fra Susanne, samt 2 frøposer. Susanne er simpelthen så imponeret over dine frøposer. Hvor er de BARE fine. Dem vil jeg helt sikkert gemme.
Nu glæder jeg mig til at få frøene sået, det sker her i weekenden og så har jeg jo qua konkurencen lovet at fortælle alle jer andre om hvordan det går.
Bemærk lige de utrolig fine frøposer

6 kommentarer:

 1. Utrolig flotte frøposer :-) Og tillykke med at du har vundet så utroligt fine blomsterfrø - det bliver spændende at følge dem :-)

  SvarSlet
 2. Ja jeg var sandelig også vildt imponeret da jeg åbnede brevet, det er bare SÅ hyggeligt når der bliver gjort noget ud af det. Lidt som om man får en ekstra gave... :o)

  SvarSlet
 3. Ja - det er bare så hyggeligt at få frøgaver og byttefrø med posten. Det er en af de dejlige ting jeg også har oplevet med haveblog-universet.
  god fornøjelse - hilsen Berit

  SvarSlet
 4. Jeg vandt en trøstpræmie, og det var også frø i fine poser. Det bliver spændende når vi kan vise resultatet engang her i blogland.

  SvarSlet
 5. meget smukke frøposer, det er næsten synd at åbne dem ;)

  SvarSlet
 6. Jeg rødmer helt over alle de 'roser' - tak for det :O)

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...