lørdag den 23. februar 2013

Status!.....


Jeg har fuldstændig mistet grebet om dagligdagen, alt hvad der er overskud til lige pt. er at komme igennem dagene, en dag af gangen. 

Jeg er stadig sygemeldt og er påbegyndt genoptræning hos en rygspecialist, det går (langsomt) fremad, heldigvis. Sammen med genoptræning er jeg startet op på nyt smertestillende medicin, det er svært at skifte og det nye har en del bivirkninger som jeg kæmper med.

I dag har solen skinnet og det lykkeds mig faktisk at mobilisere en smule glæde over solskinsvejret. Manden min fik mig ovenikøbet lokket med på en lille køretur til Mårup Kirke, eller resterne af den, den er på vej i havet så noget af den er pillet ned.

Da vi kom hjem gik jeg en kort tur i haven, vintergækkerne skyder op flere steder. Jeg plukkede mig en lille buket, den skal minde mig om at i dag har været en dejlig dag.

10 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring Anne-Mette! Det er bare så sejt at komme igennem, men se det p den lyse side - det er god timing, når du nu alligevel ike kan komme i haven.

  Varme tanker fra mig!

  SvarSlet
 2. Det lyder som en træls omgang med din ryg. Men dejligt at høre, at det går fremad. Pøj pøj med genoptræningen.

  SvarSlet
 3. Det lyder ikke godt med rygen, men godt du har gode dage ind imellem.
  Det er lidt underligt, at se dine billeder fra Mårup kirke. Det er ved at være nogle år siden jeg var der, og dengang stod hele bygningen der stadig.
  Held og lykke med genoptræningen.

  SvarSlet
 4. Fortsat god bedring! Mon ikke foråret kan hjælpe lidt på ryggen ...?!?

  SvarSlet
 5. uha,,,det. lyder rigtig træls ,,,stakkels dig, rigtig god bedring,,,, Solen og lyset kan gøre meget. for det. gode humør ,

  SvarSlet
 6. Håber du snart får det bedre, mon ikke foråret kan hjælpe dig lidt på vej.
  God bedring.

  SvarSlet
 7. Kære Anne-Mette,
  Hvor er det dejligt at du trods alt stadig har overskud til at dele så generøst ud her på bloggen. Du skal vide, at vi er mange der følger dig. Jeg kigger dagligt ind forbi, for at se om du har nyt på vej. Rigtig god bedring - jeg håber at foråret og vintergækkerne kan hjælpe dig lidt på vej.
  Kærlig hilsen, Mathias

  SvarSlet
 8. Rigtig god bedring herfra også... :)

  SvarSlet
 9. Rigtig god bedring - kender ikke helt hvad din ryg lider under, men kan bare sige dig to ting: 1) Jeg ved hvad du går igennem! 2) Det kræver tålmodighed, tålmodighed og mere tålmodighed, for dette kan ikke hastes igennem. En ryg tager virkeligt lang tid og kurven vil gå op og ned mht smertefrihed. Men en dag begynder det virkeligt at tage fart fremad, hvis du ikke forcerer noget.
  KH og en masse tanker herfra

  NB. Havearbejde med måde kan faktisk - når du får det bedre - være en skøn måde langsomt at få ryggen igang igen

  SvarSlet
 10. Av av av Jeg håber, at det går fremad med dig - God bedring herfra

  SvarSlet

1000 tak for din kommentar - det varmer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...